- 23 Mart 2016
- 29.856
- 90.314
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #339.841
6. Takimmiydi emin değilim cuma günü sanırım gündende emin degilim
kendilerine ödül yemegi hakkı vermişler mantikli mi belki 
Ne dersiniz

Ne dersiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6. Takimmiydi emin değilim cuma günü sanırım gündende emin degilimkendilerine ödül yemegi hakkı vermişler mantikli mi belki
Ne dersiniz
Aklında kalan bir şeyi yiyip yola devam edeceksin :) mesela puding istedin yemedin degil.mi cuma öğlen yap ye gibiNasıl olucakki
Olabilir gibi sanki mi?Aklında kalan bir şeyi yiyip yola devam edeceksin :) mesela puding istedin yemedin degil.mi cuma öğlen yap ye gibibelki.daha mi motive edici olur
kişiye göre degisir mi bilemedim
Ben de bu cumaya kaçamak planlıyodum6. Takimmiydi emin değilim cuma günü sanırım gündende emin degilimkendilerine ödül yemegi hakkı vermişler mantikli mi belki
Ne dersiniz
Ay hala 20 dk dan fazlasını yapamıyorumBen alistim artık yazdan beri nerdeyse her gün![]()
Ben şuanda 9 gündür diyetteyimVermek lazım herhalde![]()
Eliptik mi ? Benimki normal canım oyuzden pek zor değilAy hala 20 dk dan fazlasını
Komple gün olmaz zaten, 1 dondurma, 1 kase puding, bi küçük tabak makarna gibi gibi olmalı benceArkadaslar ödül günü yaptığımda zivanadan cikiyorum.bide 2 verip 1 aliriz gibime geliyor..ama kilo uzun süre vermediginizde şaşırmak için ödül mantıklı olabilir....rutine baglamamak gerekir bence
İşte aynen bu konu kişiden kişiye göre değişir herkes bildiği düzene göre devam etsin o.halde yiyen yine yiyor nasılsa misal benArkadaslar ödül günü yaptığımda zivanadan cikiyorum.bide 2 verip 1 aliriz gibime geliyor..ama kilo uzun süre vermediginizde şaşırmak için ödül mantıklı olabilir....rutine baglamamak gerekir bence
Aynen benim bahsettiğim de buyduKomple gün olmaz zaten, 1 dondurma, 1 kase puding, bi küçük tabak makarna gibi gibi olmalı bence
Bence böyle olabilir yaAynen benim bahsettiğim de buydu
Benim diyetisyen hiç kaçamaksız gittiğimde ve sporu aksatmadığımda haftada 1 sütlü tatlı hakkı veriyodu. Bu yapılabilinir de komple günü kapatırsak zaten anlamı yokAynen benim bahsettiğim de buydu
Benim diyetisyen hiç kaçamaksız gittiğimde ve sporu aksatmadığımda haftada 1 sütlü tatlı hakkı veriyodu. Bu yapılabilinir de komple günü kapatırsak zaten anlamı yok![]()
Kışa hepimiz bombayız benceNeyse ya ben böyle devam ediyorum bu hafta bir sutlu tatlı yedim bitti. 1 haftada hafif bir kaçamakla 2 yıla ideal kiloma erisirim iste
![]()
Evet eliptikEliptik mi ? Benimki normal canım oyuzden pek zor değil
Ben yaz bitmeden 60 olacağımKışa hepimiz bombayız bence![]()
Hadi inşallah cnmmBen yaz bitmeden 60 olacağım![]()
Ondan canımEvet eliptik![]()