Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah: 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, 5 zeytin, yumurta omlet ve yeşil çay
Öğle: yulaf ve yoğurt
Ara: 5 6 tane ceviz kuru üzüm
Aksam: bezelye yemeği ve yoğurt
2 litre su
30 dk leslie 20 dk plates
Bravo hocam emin adimlarla gidiyorsunuz 😍
Kahvaltı(9.00): 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim ekmek üzerine sürülebilir lor peyniri(2 tatlı kaşığı), 1 ceviz, domates, çay
Ara: 1 fincan sütlü kahve, 1 hurma+7-8 çilek
Ara: yarim kase yayla çorbası, şekersiz kahve, 1 ayva
Aksam: 2 dilim ekmek, ızgara tavuk,salata
Ara: 2 kaşık yogurt+4 çilek+1 çay kaşığı tahin
5000 adım , 2.5 litre su
Güzel menu canım 👍
Yarından itibaren senle yarışalım mi kilolar çok yakın 😁😁bakalım önümüzdeki hafta en fazla kim verecek 🙈

Bravo hocam emin adimlarla gidiyorsunuz 😍

Güzel menu canım 👍
Yarından itibaren senle yarışalım mi kilolar çok yakın 😁😁bakalım önümüzdeki hafta en fazla kim verecek 🙈
Aslında bu hafta kötüydü beslenmem, evde tatlı yeme isteğime engel olmakta güçlük çekiyorum. Bugün yediklerimi deftere yazmaya karar verdim umarım işe yarar 😁 yarışalım tabi 👍

Cherry Mom Cherry Mom Emnisciiiiiiiimmmmm beni takıma almak İçin ne istersin?🙈 Resmen ve alenen rüşvet teklif ettim yoksa bu iş olmayacak beni ancak takıma girmek kurtarır🙈😃 Nasılsınız arkadaşlar, nasıl gidiyor??? Emniscim sen nasılsın??? Her şey yolunda mi? Diyetler ne alemde? Şu an takımda kaç kişi var kimler var bilmiyorum ama gerçekten takıma girme konusunda çok istekliyim ve sizleri çok özledim!!! 😍😍😍❤️❤️❤️

Cherry Mom Cherry Mom Emnisciiiiiiiimmmmm beni takıma almak İçin ne istersin?🙈 Resmen ve alenen rüşvet teklif ettim yoksa bu iş olmayacak beni ancak takıma girmek kurtarır🙈😃 Nasılsınız arkadaşlar, nasıl gidiyor??? Emniscim sen nasılsın??? Her şey yolunda mi? Diyetler ne alemde? Şu an takımda kaç kişi var kimler var bilmiyorum ama gerçekten takıma girme konusunda çok istekliyim ve sizleri çok özledim!!! 😍😍😍❤❤❤
:))) Hoşgeldin esracim ☺️ alemsin yaa sen bizi bırakmazsan biz seni hiç bırakmayız biliyorsun ♥️
Virus hariç her şey yolunda :) ekibe yeni gelenler var demir başlar halen sabit duruyor :KK70: sende katıl :)))

Cherry Mom Cherry Mom Emnisciiiiiiiimmmmm beni takıma almak İçin ne istersin?🙈 Resmen ve alenen rüşvet teklif ettim yoksa bu iş olmayacak beni ancak takıma girmek kurtarır🙈😃 Nasılsınız arkadaşlar, nasıl gidiyor??? Emniscim sen nasılsın??? Her şey yolunda mi? Diyetler ne alemde? Şu an takımda kaç kişi var kimler var bilmiyorum ama gerçekten takıma girme konusunda çok istekliyim ve sizleri çok özledim!!! 😍😍😍❤❤❤
Hoşgeldin canım. Biz de seni özledik nerelerdesin sen. Bi görünüp bi kayboluyorsun.

Kilo durumları nasıl, son zamanlarda spora sarmıştın ne oldu devam mı. Ben de buranın demirbaşı oldum işte aksaya aksaya ilerliyorum. Hadi o zaman gel de bitir şu yarım bıraktığın işi🙂

Günaydın 🙈 henuz uyanamadim yine 😑
Hangimiz uyanabildik kiii 🙈
Selamlar

Salı emlakçı ile anlaştık, temizlik, dün foto çekimi çok yoğun geçiyor, haftaya ilana çıkacak bizim ev. Bir yandan kiralık ev arıyoruz ve herşey evden yapılıyor tabiki.
Bu süreçte taşınmak zor olmayacak mı? Ben taşınırken daha çok başlarıydı o zaman bile epey panik olmuştum. İnşallah içinize sinen bi yer bulur hızlıca düzeninizi kurarsınız 💜

toplight toplight

Haydi bakalım ♥

***5. Takım 669. Etap***

emnis (68/
umutumut82(87,4/
Cagrihilal1 (76,8/)
hezeyan538(98,2)
kardelelen321(85/
annecicegi(60,9/
Pawlover(51,2/
Elifcig93(58,7/
melita09 (81,1/
nrmyn(67,3/
reyyanmeftuni(53,2/
Calypso95(76,5/) yeni üye baş.tar 25.03, baş. Kilo 79, hedef kilo 65

5.takim ortalaması:%

Alt liste:
toplight (80,5/)sabit 646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
leyl-i-fer(76,6)
Dennisgo (68,6)
ayvacicegi ( 52,4/
Bluuue ( 68,8/
-papatya ( 67,5/)yeni üye baş tarihi 30.03 baş kilo 69,8 hedef kilo 60)
arasveannesi(88,5/) yeni üye baş tarihi 01.04 baş kilo 89, hedef kilo 67
birsevgi(75/) yeni üye baş tarihi 01.04 baş kilo 75,2, hedef kilo 60

_nazenince_ (60,2/ yeni üye baş tarihi 05.04 baslagic kilo 60,2 hedef kilo 52

Back
X