Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Listeyi şimdi inceledim. Yeni gelen arkadaşlar da var. Hepiniz hoşgeldiniz. Ben ev sahibi sayılırım artık bir süre burada olmasamda 😂😂😂 O yüzden hoşgeldiniz diyorum.😃 Esra’cım ben de senin kilolardayım yine üç aşağı beş yukarı aynıyız😃 Şimdi regl oldum şişim ama yarından sonra ineceğim muhtemelen. O zaman tartılayım çünkü cidden yüzüm, gözlerim şiş resmen ödemliyim belli her yerimden. Bir de gün ışığı almıyoruz ya sanırım onun da etkisi var bu sefer daha ağır geçiriyorum bu dönemi. Her zaman modum düşer bu dönemde ama bu sefer gecikme oldu iyice elim yüzüm balon gibi şişti. Sanırım hormonal cenge değişiyor yaşam koşulunun değişmesiyle birlikte. Hareket az, gün ışığı yok....🤷🏼‍♀️
Teşekkür ederiz, hoşbuldum😊

Listeyi şimdi inceledim. Yeni gelen arkadaşlar da var. Hepiniz hoşgeldiniz. Ben ev sahibi sayılırım artık bir süre burada olmasamda 😂😂😂 O yüzden hoşgeldiniz diyorum.😃 Esra’cım ben de senin kilolardayım yine üç aşağı beş yukarı aynıyız😃 Şimdi regl oldum şişim ama yarından sonra ineceğim muhtemelen. O zaman tartılayım çünkü cidden yüzüm, gözlerim şiş resmen ödemliyim belli her yerimden. Bir de gün ışığı almıyoruz ya sanırım onun da etkisi var bu sefer daha ağır geçiriyorum bu dönemi. Her zaman modum düşer bu dönemde ama bu sefer gecikme oldu iyice elim yüzüm balon gibi şişti. Sanırım hormonal cenge değişiyor yaşam koşulunun değişmesiyle birlikte. Hareket az, gün ışığı yok....🤷🏼‍♀️
Aynen öyle canım bir şekilde ayak uydurmaya çalışmalıyız ve kabullenmeliyiz ha diyince bitecek bir durum olmadığı için yeni düzende elimizden geleni yapacağız 🤷 su dönem aslında en kilo alinacak dönem biz burda bir şekilde kontrol edeceğiz kiloları 😍

Vallahi bırakamadık ya cakildik kaldık çok seviyoruz bu takımı ne yapalım 😁😁 @toplight kaptanım yakında bizi kovacak 🙈 :))
Bu zamanda kilo almamak bile çok iyi ne yapalım 🤷 eliptik aynen iyiki var birde biz takımca evde yürüyüşlere başladık ne adım sayısı çıkıyor var ya inanamazsin 😁 şartlara uyum sagladik ve bence ekibe çok iyi geldi
Bende iyiyim canim çocukla eve kapanmak ne kadar olursa işte 😬
Güncel kilon ne ? :)

ya biliyor musun geçen sene ben de evde yürüyüş yapıyordum 5000 adım kesin oluyordu ve bu çok iyi benim gibi hareketsiz biri için. Gerçekten iyi geliyor ben de yapayım. Güncel kilom en son geçen hafta 66.4’tü ancak 2 gün önce regl oldum hala tam olamadım şiştikçe şiştim 69.5 gösterdi bu sabah tartı ama mümkün değil... Müthiş ödemliyim. Bir tam olsam hop diye inecek. Onun İçin 1-2 gün sonra net kilomu paylaşsam daha iyi olur diye düşünüyorum.

Aynen canım bu virüs herkesin dengesini bozdu. Ben aslında hep evdeydim ama bu ekstrem durum insanı geriyor. Dört duvar üstüme geliyo bazen. Benim de çoğunlukla vaktim 2 cimcimemi mutlu etmek üzerine ilerliyor 😄. Evde çok sıkılıyorlar. Dışarıyı aratmamaya çalışıyorum onlara. Düşün geçen gün ev pikniği yaptık sepetimizi hazırlayıp😍

Kilo durumları ben de bi iyi bi kötü. Bazen çok iyi motive oluyorum haftada 2 kilo gidiyo bazen motivasyon yerlerde.... Artık demirbaş olmak gerçekten sıktı. Şimdi benim kilo sabitleme aşamasında olmam gerekiyordu aslında. Sen de eliptik le epey yol almaya başlamıştın. Yine devam. İnşallah artık kurtulalım şu ağırlıklardan💕💕
İstediğin zaman cocuklari alıp dışarı cikabilecegini bilmek bile güzelmiş 🙈 dedigin gibi bizde evdeydik zaten ama şimdi kapatıldık gibi bir duyguya giriyor insan

C7C062D0-135D-4574-8F9B-486FF0F34772.webp

ya biliyor musun geçen sene ben de evde yürüyüş yapıyordum 5000 adım kesin oluyordu ve bu çok iyi benim gibi hareketsiz biri için. Gerçekten iyi geliyor ben de yapayım. Güncel kilom en son geçen hafta 66.4’tü ancak 2 gün önce regl oldum hala tam olamadım şiştikçe şiştim 69.5 gösterdi bu sabah tartı ama mümkün değil... Müthiş ödemliyim. Bir tam olsam hop diye inecek. Onun İçin 1-2 gün sonra net kilomu paylaşsam daha iyi olur diye düşünüyorum.
Tmm canım reglide 2 3 kilo + oluyor bazen doğrudur 😑
Ya bu çılgın ekip evde 17 18 bin atiyor yarışıyoruz da şeyini çıkardık :KK70: :KK70: :KK70:

Pawlover nasılsın? Sen ne durumdasın? Nasıl gidiyor? Uzun zamandır yoktum sürecini takip edemedim, sormaya da çekiniyorum.🙈
İyiyimm nerelerdeydiin 🤩 tüp bebek tedavisi pozitif olmuştu ama 10+6da kalbinin durduğunu öğrendik. 2 ay geçti bakalım biraz kafa molasındayım 😊

Back
X