- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #340.081
Yasemoz lar bir tek umut degilki hepimizi yasemoz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunada şükür aynen canım ne yapalımbir yiyorum bir duruyorum hi hareket ediyorum yaklasik 1 aydir gun yuzu gormuyorum şükür ki guncel kilomu koruyorum Allahtan
gecrn hafta 60.9
bu hafta 60.7
buna da sukur gıdım gıdım
Oh iyi olmuş valla. Erkekler tatil gibi geçiriyor kadınlar artı mesai yapıyo bu karantina döneminde. Çok iyi yaAyni ben... dün farkettim hic su icmiyorum ve wc te gitmiyorum tutuyorum sürekli. Bugün sabah 1 cinnet aninda resti cektim.1 yemek 2 gün yenecek +herkes sofra toplama kurmaya yardim edecek+herkes sabah kendi yatagini toplayacak(6 yasindaki oglum zaten topluyordu)+haftada 2 gün hepbirlikte evin tamami süpürülüp silinecek. cay kahve vs.esime ait. Tamam dediler.
SüpersinnnnAyni ben... dün farkettim hic su icmiyorum ve wc te gitmiyorum tutuyorum sürekli. Bugün sabah 1 cinnet aninda resti cektim.1 yemek 2 gün yenecek +herkes sofra toplama kurmaya yardim edecek+herkes sabah kendi yatagini toplayacak(6 yasindaki oglum zaten topluyordu)+haftada 2 gün hepbirlikte evin tamami süpürülüp silinecek. cay kahve vs.esime ait. Tamam dediler.
Arada cozutmak lazimAyni ben... dün farkettim hic su icmiyorum ve wc te gitmiyorum tutuyorum sürekli. Bugün sabah 1 cinnet aninda resti cektim.1 yemek 2 gün yenecek +herkes sofra toplama kurmaya yardim edecek+herkes sabah kendi yatagini toplayacak(6 yasindaki oglum zaten topluyordu)+haftada 2 gün hepbirlikte evin tamami süpürülüp silinecek. cay kahve vs.esime ait. Tamam dediler.
Güzel dusurmussun bu hafta bomba bekliyorum senden haydiiBu arada kilom 87.5 +100 e ancak indim.ama dün enson 15.00 de yedim... bu hafta fisek gibi geldim.
Benim ki hep 200 hic sasmiyor ha 300 olur mu diye bekliyorum birazoh bende bir ben -200 olarak kalacam herhalde diyordum dedim gelirse yanıma C Cagrihilal1 gelir başkada kimse gelmez
![]()
Hayırlı cumalar leyliim
AynenYasemoz lar bir tek umut degilki hepimizi yasemoz![]()
Geçen hafta 75 di değil mi canım 0,67 yapıyor eğer öyle ise.74 olmussundur muhtemelen kabızlık çok etkiliyorMerhaba kizlaarr
Dünden beri tuvalet sıkıntım var ayıptır söylemesi. O yüzden 74.5 çıktım bu sabah. 0.93 yapıyo galiba. Aslında bugün düz 74.0 bekliyodum çünkü dün 74.2 ydim![]()
75.2 değil miydm kızGeçen hafta 75 di değil mi canım 0,67 yapıyor eğer öyle ise.74 olmussundur muhtemelen kabızlık çok etkiliyor
O 1 Nisan kilon gecen haftaki kiloyu baz almamiz lazım75.2 değil miydm kızben en iyisi bir kenara yazmaya baslayayim
Tamamdır canim ben not alayım bir kenaraO 1 Nisan kilon gecen haftaki kiloyu baz almamiz lazım ☺
Tebrikler canım
tesekkur ederim canım inan cocuk emzirmesem ustune kilo kalcam Allahtan yediklerimi yakiyoTebrikler canım bu şartlarda herşey çok daha zor. Gitsin de az gitsin sorun yok