- Konu Sahibi Cherry Mom
- #340.121
Daha ne yapalım yerlerde mi yuvarlanalımBen gelecek hafta yine listeye etki edemem delistede olanlar üstün çaba harcasin
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha ne yapalım yerlerde mi yuvarlanalımBen gelecek hafta yine listeye etki edemem delistede olanlar üstün çaba harcasin
![]()
Ben kendimi parcalasam 300 ancak olacak galiba ama bu hafta bende cok pis hirs yaptim cumaya duz 76 yi gormek istiyorumaynen ben bu hafta 500 gri zorlayacagim Çarşamba Perşembe detoks yapacağım bir araştırayimda ☺ birde regli takvimime bakmam lazım haftaya gelmez inşallah![]()
Daha fazlası gitmeliydi de isteYarım kilo gitmiş canım çok güzel![]()
Muhteşem 3lü ahahaKız spor listesine baktim en çok spor yapanlar sen ben paw 200 grm verenler sen ben paw![]()
![]()
![]()
neyse tabiki bırakmayacağız kas yapip kilo korurken hemen geri almayacağız böylece
![]()
1. Olmak istiyorsakDaha ne yapalım yerlerde mi yuvarlanalım![]()
Muhteşem 3lü ahaha![]()
Millet aç aç1. Olmak istiyorsak![]()
Valla aç geziyoruz evet. Sayılır lokmalar yiyoruz. Bundan sonrası açlık orucu olurMillet aç aç![]()
Şaka bi yana cidden aç geziyoz spor yapıyoz daha napcaz ki
![]()
Bu hafta da yapalimda sonraki hafta yapmadan deneyelim bi ne fark oluyor. Yine 200 gr verebiliyormuyuz.
Sen de mi henüz listede değilsin kilona bakacaktim göremedimMillet aç aç![]()
![]()
Spor yaptikca enerji iyice dusuyor. Butun enerjimi sporda bitiriyorumMillet aç aç![]()
![]()
Ay bende de var oSpor yaptikca enerji iyice dusuyor. Butun enerjimi sporda bitiriyorum
Ala Allah bende tam tersi uykum varken başlıyorum sonra uyku kaçıyorAy bende de var ospordan sonra bi uyku bastırıyo bi uyku bastırıyo kafamı zor kaldırıyorum
Henüz paylaşan yok gün sonunda belli.olur canım burdanKaç takım var bizim dışımızdaa? Her takımın sonucunu nerden görebiliyoruz bide?
Daha bakamadım proje geldi bi elim klavyede bi elim telefonda bakiciğim birazdan