- 30 Mart 2020
- 409
- 1.334
- 28
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #340.141
Çoğu kişi kilo alcak evde otura otura, e obezite artıcak, diyetisyene ihtiyaç artcak. Bizim atamalarda alımları artırsalar bari ya
Calypso95

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya ben spor yapmazsam yiyorum ölçü kaçıyorBu hafta da yapalimda sonraki hafta yapmadan deneyelim bi ne fark oluyor. Yine 200 gr verebiliyormuyuz.
Bak ya krizi fırsata çevirdiÇoğu kişi kilo alcak evde otura otura, e obezite artıcak, diyetisyene ihtiyaç artcak. Bizim atamalarda alımları artırsalar bari yaCalypso95
![]()
Ben çok yoruluyorum yaAla Allah bende tam tersi uykum varken başlıyorum sonra uyku kaçıyor![]()
Dikkatli bakamadım heralde
Paw mezun olacak nerdeyseSen de mi henüz listede değilsin kilona bakacaktim göremedim![]()
Ay hadi inşallahPaw mezun olacak nerdeyse![]()
Mezuniyet sonrasida bir yere gitmeyeceksin ki geri gelesinAy hadi inşallahsonra bikaç aya kilo alıp geri gelirim
![]()
İlk sayfadaki liste güncel miPaw mezun olacak nerdeyse![]()
Değil orası m.ö 1500 yılina aitİlk sayfadaki liste güncel mi
Töbee ben de bakıyorum bakıyorum diyorum hiç mesajını görmediğim isimler varDeğil orası m.ö 1500 yılana ait![]()
He sen ondan dedin izindeler diyeTöbee ben de bakıyorum bakıyorum diyorum hiç mesajını görmediğim isimler var![]()
Yok yahuu listelere döncem yoksa burdayım tabiğkii daha 5inci takıma özel bebe doğurcamMezuniyet sonrasida bir yere gitmeyeceksin ki geri gelesinbirakcan mi kız bizi diploma torenini gören unililer gibi ayrılcaz mi
![]()