- Konu Sahibi Cherry Mom
- #340.361
EvetHurma yoğurt olan mı cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetHurma yoğurt olan mı cnm
ay inşallah. yeniden aranızdayım.Elifcig93 ben kaptani etiketledim de o yazdı sandin belki.
Sana inanıyoruz bu hafta bize güzel bir eksi borçlusun valla![]()
Haftaya en az 59,4 olacammmmm.Buyrunuz hedef listemiz hepsininolduğu günleri de görürüz inşallah. Keşke daha çok katılım olsa
haydi hedefleri alayım
Cherry Mom
@Umutumut82
@Cagrihilal1
@hezeyan5381
kardelelen321
@annecicegi
Elifcig93
melita09
@nrmyn
Mehfam
Calypso95
@birsevgi
@arasveannesi
K KuruPapatya
@_nazenince_
B bluuee
@Leyl-i-fer
unuttuğum varsa affetsiin![]()
Hiç mi yok evde idare edecek birşeyler? Marketlere akın olmuş gitmemen daha iyi olmuş arkadaşım video çekmiş insanlar birbirini dövüyolar sokaklar tıklım tıkış yoksa da yayıldı bu geceKızlar,
Buzdolabı bomboş
Yarın markete giderim diyodum. Sokağa çıkma yasağı gelmiş. Demin öğrendim. Ne yapıcam şimdi???
Ay bu akşam ablamlarda kalsaydım keşke
Nasıl az yemişsin bugün. Kalori de düşük sayı baya. Kalori miktarını azaltmaya mı başladın cnm?
Evet ya nasıl sinir oldum nasıl.Hiç mi yok evde idare edecek birşeyler? Marketlere akın olmuş gitmemen daha iyi olmuş arkadaşım video çekmiş insanlar birbirini dövüyolar sokaklar tıklım tıkış yoksa da yayıldı bu gece
SüperrrrBana da gece gece bir azim geldi 70 dk eliptik yaptım. Tarihinde ilk defa bu kadar fazla yapabildim....
Ben hep yapardım çok güzel bir şey ya... Beraber yapalımmıBen hurmaya niyetlendim bu hafta yine çarş perş inşallah. Zor gidiyo son kilolar ama ne kadar giderse bakalım. Bi yıldır buradayım neredeyse hiç bu kadar kötü olmamıştık
Yok ben normalde düşük kalorili beslenmem hiç ama akşam dürüm yiyelim diye plan yapmıştık öğlen. O yüzden az yedimNasıl az yemişsin bugün. Kalori de düşük sayı baya. Kalori miktarını azaltmaya mı başladın cnm?
GünaydınBuyrunuz hedef listemiz hepsininolduğu günleri de görürüz inşallah. Keşke daha çok katılım olsa
haydi hedefleri alayım
Cherry Mom
@Umutumut82
@Cagrihilal1
@hezeyan5381
kardelelen321
@annecicegi
Elifcig93
melita09
@nrmyn
Mehfam
Calypso95