• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kizlaarr sucuk sosis salam hakkında ne düşünüyorsunuz
3 ince dilim sucuk 1 Porsiyon peynir yerine yenebilir. Salam sosis ise hiç sağlıklı değil. Çok canın istemiyorsa yememek en iyisi.. ben genelde hindi ya da tavuk füme tercih ediyorum salam yerine. Peynirle sandviç yapınca güzel bir ana öğün alternatifi oluyor

3 ince dilim sucuk 1 Porsiyon peynir yerine yenebilir. Salam sosis ise hiç sağlıklı değil. Çok canın istemiyorsa yememek en iyisi.. ben genelde hindi ya da tavuk füme tercih ediyorum salam yerine. Peynirle sandviç yapınca güzel bir ana öğün alternatifi oluyor
Anladım canım:) ya eşim sosis çok seviyor. Bazen ona pisirdigim de 1 tane de ben yiyorum o yüzden sormak istedim:)

Arkadaşlar bu arada geleneksel 😆
Walk challenge yarışmamızın
Cuma günü birincisi
Calypso95 13050 adım:sampiyon:

:KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:
❤❤❤❤❤ çok mutluyum 😂
Teşekkürler canımm ben de seni tebrik ederim 😊
Yani kahvaltıda 1-2 sosis yiyorum bazen. Ama bu kaçamak mi oluyor normal bir öğün mu oluyor?
Yani besin değeri olarak hiç önerilmese de porsiyonların değişim listesinde 2 tane küçük sosis 1 tane yumurta veya 1 dilim peynir yerine geçer

Bende teşekkür ederim. Tlfun şarjı bitiyor hep iyi olmuyor yürümek onunla. Bilekliğim var, oda geriden sayıyor ama onunla denicem İnşaAllah bi dahaki sefere 😬
Bende de var iyi kötü bi akıllı saat gibi bişey benimki de doğru ölçmüyor sanki 😂 evet şarj bitti mi sıkıntı ya

❤❤❤❤❤ çok mutluyum 😂

Teşekkürler canımm ben de seni tebrik ederim 😊

Yani besin değeri olarak hiç önerilmese de porsiyonların değişim listesinde 2 tane küçük sosis 1 tane yumurta veya 1 dilim peynir yerine geçer
Anladım canım😘

Kizlar ben haftalardir ailemle evdeyim..babannem de bize katildi..bi acil servunenimiz olduydu hatirlasrsiniz..ben de aatim rahatsizligindan oturu evden caliaiyorum..haftalardir evdeyim..bizde durumlar boyle..
Şekersiz guzel gidiyordu ta ki bu gectigimiz hafta 2 defa makarna yedim. Bir de evde ekmek yaptik ondan yedim..ama onun disinda hic rafine sekerli oaketlinurun vs yok..sukur iyi gidiyor

Kizlar ben haftalardir ailemle evdeyim..babannem de bize katildi..bi acil servunenimiz olduydu hatirlasrsiniz..ben de aatim rahatsizligindan oturu evden caliaiyorum..haftalardir evdeyim..bizde durumlar boyle..
Şekersiz guzel gidiyordu ta ki bu gectigimiz hafta 2 defa makarna yedim. Bir de evde ekmek yaptik ondan yedim..ama onun disinda hic rafine sekerli oaketlinurun vs yok..sukur iyi gidiyor
Çok geçmişler olsun. Arada bir öyle kaçamaklar da olur. Aslında kaçamak bile sayılmaz. Ben diyetisyenimle diyet yaparken böyle şeyler yediğimde soruyorum hep. Mesela geçen gün bir öğünde bir tabak dolusu makarna yedim öğlen öğünümde. Nasıl dengeleyebilirim diye sorduğumda, akşam biraz sebze yanına 3 köfte veya sadece sebze yiyebilirsin yoğurtla birlikte demişti. Hemen dengeleyebiliyoruz aslında. Önemli olan kaçamak yaptım zaten deyip aynı modda ilerlememek. Ki bende çok olur o.🙈 Bugün gitti artık gibi hissedip dağıttığım çok olmuştur ama artık yapmıyorum.🙈

Cherry Mom Cherry Mom
Esra’cım nasılsın? Emre nasıl? Çocuklar da huysuzlaşıyor arrık doğal olarak. Onca zaman gün ışığına çıkmadan evde durduklarının gayet farkındalar ve enerjilerini de atamıyorlar evde kapalı ortamda. Ne kadar havalandırsak da dışarı çıkmak gibi, açık havada ki gibi olmuyor sonuçta ev. Bunların farkında olsalar tabii bizim de sabrımız bitebiliyor zaman zaman. Biz de dün kuzum çok huysuzlanınca ağlayınca biraz sesimizi yükselttik yeter bu kadar ağlama nedir diye çünkü o sese de bir yere kadar tahammül edebiliyor insan, hele de bu gerginlikle. Ama sonra o kadar üzüldüm ki... Ben ne yapabiliyorum ki, hiçbir şey yapamıyorum evde, tek yapabildiğim çizgi film izlemek ben çok sokuldum kimseyi göremiyorum falan dedi ağlarken. Resmen kalbim sızladı.... Çok üzücü...Ve yapabileceğimiz pek bir şey de yok....Öyle böyle idare edeceğiz işte bu süreçte birbirimizi...

Fenalardayım. Sokağa çıkma yasağına iki oyun manyağı ile yakalandım. Yiyip içip yuvarlanıyorum. Düzenim şöyle; bir kaç gün diyet bir kaç gün kaçamak ile gün aşırı 15 dakika cardio.. ama tüm anlık stresleri yeme atakları ile geçiyorum maalesef.

En azından dengeler seni. Kilo vermesen nile almazsın diye düşünüyorum bu düzende.😍

Back
X