- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #340.461
Çok pis yürüyorum şu an.. evin koridoru aşındı resmenhahahahaha walk challenge süpermiş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok pis yürüyorum şu an.. evin koridoru aşındı resmenhahahahaha walk challenge süpermiş![]()
Bugün günlerden ne ben boşuna mı gaza geldim. Bugün yürüyüş yok mu. Hemen koltuğa yayılabilirim :)Pazartesi, çarşamba ve cuma yarış yapıyoruz canım bekleriz![]()
Cherry Mom bizi gaza getirme yolları buluyo sağolsun
![]()
Yıkıldığım andır. Adeta boğazda yürür gibi salınıyordum koridorda :)
E ben de katılayım madem haydi saat 10da buluşalım sonuçlarlaYıkıldığım andır. Adeta boğazda yürür gibi salınıyordum koridorda :)
E tamam o zaman aşındırmaya devam koridoru.. hava mükemmel ama parka kaçamıyoruz maalesef..E ben de katılayım madem haydi saat 10da buluşalım sonuçlarla![]()
Aynen koridorlar ne kadar da güzel yerlermiş az süsliyim dedim burda yürü yürü bakcak bişi arıyo gözlerE tamam o zaman aşındırmaya devam koridoru.. hava mükemmel ama parka kaçamıyoruz maalesef..
Bende bir kaç çiçek kelebek resimi ile iki tablo asmıştım onlara bakayım yürürken :)Aynen koridorlar ne kadar da güzel yerlermiş az süsliyim dedim burda yürü yürü bakcak bişi arıyo gözler![]()
Evet pisman olmadan ilerlemek en guzeli..cunku duygularimiz sonucu okusan olumsuz deger yargilarinile bedende bambaska seyler olusuyor..Çok geçmişler olsun. Arada bir öyle kaçamaklar da olur. Aslında kaçamak bile sayılmaz. Ben diyetisyenimle diyet yaparken böyle şeyler yediğimde soruyorum hep. Mesela geçen gün bir öğünde bir tabak dolusu makarna yedim öğlen öğünümde. Nasıl dengeleyebilirim diye sorduğumda, akşam biraz sebze yanına 3 köfte veya sadece sebze yiyebilirsin yoğurtla birlikte demişti. Hemen dengeleyebiliyoruz aslında. Önemli olan kaçamak yaptım zaten deyip aynı modda ilerlememek. Ki bende çok olur o.Bugün gitti artık gibi hissedip dağıttığım çok olmuştur ama artık yapmıyorum.
![]()
Çok pis yürüyorum şu an.. evin koridoru aşındı resmenArada da ip atlıyorum misss
Boşa mı gitti deniz ahahahBugün günlerden ne ben boşuna mı gaza geldim. Bugün yürüyüş yok mu. Hemen koltuğa yayılabilirim :)
E ben de katılayım madem haydi saat 10da buluşalım sonuçlarla![]()
Yemek yedim ama bende yuruyeyim bi 2-3 bin,ekmek yaptim fazla kacirdimBen devam edeceğim ama eliptik de yapmayı düşünüyordum çünkü eliptik ter attırıyor bayağı ama yürüyüşte ter atmadım bacaklarım çok iyi çalıştı.ya da bugün sadece yürüyüş mü yapsam
![]()
Onu ben de çok yapıyorum. Evimin koridoru L şeklinde bi uçtan bi uca koşuyorumŞu an motor takmış gibi evin içinde sağa sola gidip dört dönüyorum ahahaha tam bir deli dana oldum çok azimli gördüm kendimi![]()
Ben boş boş duruyorum cnm. Senden ne haber?Kızlar ne yapıyosunuz
Ben de o kadar dolaştım durdum daha 6196 olmuş.. dışarıda olunca daha kolay tabiki evde insanın başı da dönüyor yahuya ben 5309 adım atmışım ancak bunca zamanda. Bu millet 13.000 adımı falan nasıl atıyor yaaaSen kaç adımdasın ona göre gaza gelicem ama önce bu arada yemek yemem lazım yoksa geçe kalacak yemeğim.
![]()
Yürü canım yürü. Ben de nihayet menü paylaşacağım bugün :) insanlık için sıradan benim için büyük bir şey :)Yemek yedim ama bende yuruyeyim bi 2-3 bin,ekmek yaptim fazla kacirdim![]()
Ben 17000 yapmıştım geçenlerdeya ben 5309 adım atmışım ancak bunca zamanda. Bu millet 13.000 adımı falan nasıl atıyor yaaaSen kaç adımdasın ona göre gaza gelicem ama önce bu arada yemek yemem lazım yoksa geçe kalacak yemeğim.
![]()