• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aa denerim bunu çok teşekkür ederim ♥ sirke koymadan olmaz mı peki 🤔🙄

Cherry Mom Cherry Mom nerelerdesin 🙄🙄🙄
Ikisini de bi dene istersen..cikolata tadini en cok sirke ile yakaladim..bitter bi keskinlik veriyor..bi de once yulaf ezmesi ustune dokuyorum ki biraz fermentelesin yulafi diye..

Kızlar huu huuu... Nerelerdesiniz. Hava dışarda çok güzel, bi markete gittim maskemi takıp nasıl iyi geldi açık hava. Ağaçlar çiçeklenmiş. Şu güzel ilkbahar ayını evde geçirmek çok zor. İnşallah şu süreci çabucak atlatalım fit olalım gezelim tozalım 🙂🙂
Evet cok guzel tam evde kalip temizlik yapma havasi😬sizde yasak yok tabii🤕
İyi geldigine sevindim😊

Kızlar huu huuu... Nerelerdesiniz. Hava dışarda çok güzel, bi markete gittim maskemi takıp nasıl iyi geldi açık hava. Ağaçlar çiçeklenmiş. Şu güzel ilkbahar ayını evde geçirmek çok zor. İnşallah şu süreci çabucak atlatalım fit olalım gezelim tozalım 🙂🙂
Bugün tembelliğim had safhada.fena bi ağırlık var üzerimde. Uyumak istiyorum hep🥴
Sen nerdesin cnm, yasak yok mu orda?

Merhaba kizlaarr :KK25:
Ben bu ara zor uyanıyorum sabahları. Kahvaltım hep 12 lerde🙄 geceleri uyuyamıyorum gündüzleri kalkamıyorum. Bunu düzene sokmam lazim🙄
Bir de bu aralar grubumuz biraz suskun ya nerelerdesiniz kızlar🤔
Merhaba cnm. Bende de hiç enerji yok evet son 2 gündür. Grupda da hareket yok. Bu da hemen düşürdü galiba motivasyonumu. Ben eski grubumuzu özledim 🥺

Back
X