• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar huu huuu... Nerelerdesiniz. Hava dışarda çok güzel, bi markete gittim maskemi takıp nasıl iyi geldi açık hava. Ağaçlar çiçeklenmiş. Şu güzel ilkbahar ayını evde geçirmek çok zor. İnşallah şu süreci çabucak atlatalım fit olalım gezelim tozalım 🙂🙂
Ay ne güzel marketiniz açık ben de bi çıksam dedim ama açık yer yok yasak var 🤦🏻‍♀️

Hoşgeldiin 🌸 cumaları tartı günümüz, 2 hafta sonra asıl listeye giriyosun performansa göre 😊 menü ve sporlarımızı günlük olarak bu sayfaya yazıyoruz

Merhaba cnm. Bende de hiç enerji yok evet son 2 gündür. Grupda da hareket yok. Bu da hemen düşürdü galiba motivasyonumu. Ben eski grubumuzu özledim 🥺
Kiz yarış var bugün ben yürüyorum deli dana gibi evin icinde yok sen sonuncu mu olacaksın. 🤣🤣

Bugün öğlen yemeğim bomba gibi oldu biraz ip atlamam gerekecek sanırım. Hiç öyle bir niyetim yoktu ama oldu bir kere.. akşam da bakliyat pilav yemeyi düşünüyordum bol karbonhidrat için bol zıplama şart :)
Yaris yokmuş ben kardio yu iki tür yapayım yine 😂😂

Back
X