- Konu Sahibi Cherry Mom
- #6.921
biliorum cnm ama bende bel fıtığı olduğu için 30 dk dan sonra beni kasıo zorlarsam ertesi gün yapamayacağımı bildiğim için en fazla 35 dk da bitiriorum...ama bu hafta daha bi alıştım...bundan sonra en az 45 dk....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oohooo masallah kiz her duydugunu deniyosun insallah guzel sonuc cikar canim yeter bu kadar yeni bisiy daha duyarsan onuda baslama denediklerinin sonucundan bizede bahset caanim olurmu
:roflol::roflol::roflol:
aslında herşey de yok, daha yürüyüşe yeni başlıyorum bakalım
Ama bu arada activia kesinlikle çok iyi geldi bunu net olarak söyleyebilirim.
ballı sirke ve bitki çayı daha çok yeni oluşum onlar için net bişey söyleyemiycem
ilerleyen zamanlarda elbette sizlerle paylaşacağım.
selülitlerle savaş konusunda biraz agresif olmak lazım maalesef
bu arada sauna esofman kullanan var mı...alıcam ama dayanıksız diolar kaliteli sağlam bişi istiom
herkez kuafore gidiyo yaa bir ben gidemedim kuafore hos gitsem ne olacakki bendeki de sacmi karnibahar gibi bisiyselamlar herkesee...
istanbulda harika bir hava var. gunesli sicacik...
birazdan cikacagim,sabahtan beri temizlik yapiyorum.az da yuruyeyim... biraz da kuaforluk islerim var ...
herkes iyi insallah,
mehalim biraz solgun gibi...cik yuru acilirsin canim..yuruyus bana hep cok iyi gelmistir.
ben de bugun gec kalktim,kahvaltimi 11 gibi yapabildim.dunun yorgunlugunu ancak attim.
oglen yemegi yemedim,sadece salata yedim..
aksam saat 20.00 gibi yiyecegim...
aksam yemegi sonrasinda gorusuruz.. opuyorum hepinizi
yaaa evet kesin birinci olalim lutfen bu caba bosa cikmasinxtabucum harika
aman yürüyüşlerini ihmal etme, bak kilolara nasıl patır patır gidecek hiç merak etme
yarın kesin birinciyiz !
evet aynen öyle tarif ediyorlar kullanımını fakat günde 2 kez sabah ve akşam diyorlar.. ben size link bulayım kullananlar için...kallisim sen ne diyosun
zenanım bu hafta mükemmel gittin şekerciğim sana diyecek hiç bir şey bulamıyorum ben, bugün bende mercimekli salata yaptım ne tesadüf...50 kere inip cikma iste kizlar simdilik bunlar yaptiklarim
kallisim denetle beni hadi ifademi al biraz kizdir gaza gelip daha cok bisiyler yapim
bn senin karnabaharını yirim yirim:roflol:herkez kuafore gidiyo yaa bir ben gidemedim kuafore hos gitsem ne olacakki bendeki de sacmi karnibahar gibi bisiy
canım bak eski arkadaşlarımıza alıştık kaçta gelirler, sorunmu çıktıda gelemedi ne yaptı az çok tahmin ederiz yani sorumluluğunu almış kişileri zaten o gün hiç gelemesede çıkartma olayı flan yok kilosu aynı geçilir ama yenileri daha tanımıyoruz ilk bir kaç hafta çok dikkatli olmaları gerekiyor bu yüzden...
bi de bşey sorucam, yarın 12 ye kadar kilo bildirmeyenler diskalifiye oluyolar ya. ya arıza olursa nette ya da bilgisayar bozulursa falan napıcaz yaaa kafamçokkarıştı
takım halinde bu gece müshil içseydik:roflol::roflol: yarına 5 er kilo atardık :roflol:içimi boşaltmam lazım sonra tartılıcam:roflol:
canım kızımı bekledim dersi vardı, bende spike ile beraber onun karşısında uzandım uyumuşum sırnaşık şey az önce uyandım sanırım 1.5 saat filan gitti öyle... bana bu günlerde ne oluyor bilmem hiç uyumazdım ben gündüz saatinde ama bu 3 oldu...çok yoruluyorum sanırım ondan..yine seni kaçırdım özür dilerim canım bundan sonra daha sorumlu davranacağım.Şenizben kizlari almaya gidecem arkadaslar kallisimi beklefdim gelmdei beni denetlemedi eminim bir sorun cikti pc de yoksa gelirdi
aksama ne yicemii buldum gelince onu hazirliyem hem hadi optum sizleri gorusuruk
aminn aminnn :Saruboceq:yarın sabah çook hafiflemiş ve birinci olacak şekilde uyanmak dileği ile görüşürüzzzzzzzzzzz![]()