• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar kızlar ne yapıyorsunuz bir suskun bugün herkes🙄
Ben birşeyler düşündüm ama bazı ayrıntılar için görüşleriniz lazim:)
Diyorum ki bu yarış işlerini biraz daha heyecanlı ve rekabetli bir işe çevirelim. Herkes sonuçlarını buraya değil de mesaj olarak bana yazsa sonra ben aciklasam 2 gündür açıkladığım gibi. 1 haftanın sonunda toplamda en fazla adımı ve zıplamayı yapana tek bir öğünde istediği bir şeyi yeme hakkı verilse? Ama bunun için kesinlikle normal zamanda kaçamak yapmamamiz gerekiyor tabi ki.
Burada kaçamağı haketmemiz gerekiyor.
En fazla sporu yaptığınız haftaya kadar hiç kaçamağa yönelmemek gerekiyor ki yarışmaların bir anlamı olsun. Ne dersiniz?
Yani başka bir şey de onerebilirsiniz internet üzerinden başka bir ödül düşünemedim😂😂
Bu şekilde olursa herkes daha heyecanlı daha motive, spor yapmaya daha hevesli, kaçamak yapmayıp kaçamağı haketmeye endeksli oluruz diye düşündüm?

Bu fikri çok beğendim 😍

Çok rağbet görmedi 🙈
Aslında güzel de geliyor ama biraz da güvenim yok kendime ya. Şu son rakamlar nazla şifa ile gidiyor. Geçen hafta çok iyiydi tabi, hakkımı yemiyim şimdi😬bu hafta tam regl denk geldi ya azıcık ucundan giderse bile şükredecem. Hal böyle olunca azıcık acabalarım var benim☹️

Aklıma bişey takıldı Cherry Mom Cherry Mom ve bütün arkadaşlarım. Ramazanda sporu yarışı iftardan sonra mı yapcaz? Aslında güzel fikir tabi. Böylece kilo alma lüksümüz ortadan kalkar. Sahura kadar yürürüz atlarız napalım😅
Ben zaten hep gece yaptığım için yine aynen devam edeceğim canım gündüz bende temizlik yemek harici pek bir etkinlik olmuyor ramazandada aynen devam ☺️

Aslında güzel de geliyor ama biraz da güvenim yok kendime ya. Şu son rakamlar nazla şifa ile gidiyor. Geçen hafta çok iyiydi tabi, hakkımı yemiyim şimdi😬bu hafta tam regl denk geldi ya azıcık ucundan giderse bile şükredecem. Hal böyle olunca azıcık acabalarım var benim☹
Hiç olmasın her hafta -700 800 beklememelisin senin harcın haftalık 100 200 hiç üzülme ulaşacaksın sen ideal kilona

Çok rağbet görmedi 🙈
Adımların atlamalarin sana özelden yazılmasına kimsenin bir diyecegi yoktur sanırım ??
Sorun 1.olup kaçamağı haketmekte evet o kısımda bende biraz takıldım şöyle ki şartlar esit değil çoluk çocuk vs acısından o yuzden ben hayatta birinci olamam zaten akşam 10 dan sonra oglum uyuyor bildirimi 10 da yapıyoruz gibi:))
Ama bildirimlerin özelden yapılmasına varım

Adımların atlamalarin sana özelden yazılmasına kimsenin bir diyecegi yoktur sanırım ??
Sorun 1.olup kaçamağı haketmekte evet o kısımda bende biraz takıldım şöyle ki şartlar esit değil çoluk çocuk vs acısından o yuzden ben hayatta birinci olamam zaten akşam 10 dan sonra oglum uyuyor bildirimi 10 da yapıyoruz gibi:))
Ama bildirimlerin özelden yapılmasına varım
Yok yok yazarız, o konu hiç sorun değil.

Aklıma bişey takıldı Cherry Mom Cherry Mom ve bütün arkadaşlarım. Ramazanda sporu yarışı iftardan sonra mı yapcaz? Aslında güzel fikir tabi. Böylece kilo alma lüksümüz ortadan kalkar. Sahura kadar yürürüz atlarız napalım😅
Ben gece 11.30 12 gibi yapiyorum sporu sonra sahuru yapip oyle yatiyorum

Back
X