• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de kalkıp bi 15 dk ödemimi atayım bakayım kaç cikcam🙄 kilomu aynı gördüğümden beri tartilmiyorum🙄
Evet canım öyle yap ben kalkar kalkmaz hayatta tartilmam 😁 bisiklete binerim bindikce odem gider kilo gider sonra düşmemeye başlayınca anliyorum odem bitti bu asıl kilo :))

Evet canım öyle yap ben kalkar kalkmaz hayatta tartilmam 😁 bisiklete binerim bindikce odem gider kilo gider sonra düşmemeye başlayınca anliyorum odem bitti bu asıl kilo :))
Belki de bende ödem vardi o sabah🙄 o yüzden aynı çıktım. Ben bu haftadan çok umutlu değilim artık gelecek hafta ben direndikce diyete devam ettikçe düşer belki

Belki de bende ödem vardi o sabah🙄 o yüzden aynı çıktım. Ben bu haftadan çok umutlu değilim artık gelecek hafta ben direndikce diyete devam ettikçe düşer belki
Cuma disindaki butun tartilarda bende hep arti cikiyorum. Ama diger gunler pek umursamiyorum tartiyi gec yattigim icin gec vakte kadar sivi tüketiyorum gece spor yapiyorum.ama persembe gunu sporu erken yapiyorum icecegim suyu gun icinde bitiriyorum gece cok sivi tuketmiyorum. Daha hafif besleniyor. Cuma gunu ancak eksiyi gorebiliyorum.

Muhtemelen canim bozulmasın moralin yesil çay falan iç ödemi alsın yarın sabaha
Evet icicem birazdan canım🙏🏻
Cuma disindaki butun tartilarda bende hep arti cikiyorum. Ama diger gunler pek umursamiyorum tartiyi gec yattigim icin gec vakte kadar sivi tüketiyorum gece spor yapiyorum.ama persembe gunu sporu erken yapiyorum icecegim suyu gun icinde bitiriyorum gece cok sivi tuketmiyorum. Daha hafif besleniyor. Cuma gunu ancak eksiyi gorebiliyorum.
Bak bi sebep de o olabilir🤔 ben yatana kadar devam ediyorum su içmeye 🤔 ben de erken bitireyim bugün

Sabah
3 yk menemen, 1 yk lor, yeşillik

Ara
Sade kahve 1 hurma

Akşam
1 kase çorba, 2 yk yoğurt, yeşillik
2 litre su
Cherry Mom Cherry Mom @kardelelen321
Bugünkü menüm

Kahvaltı ; domates, salatalık, 2 yk lor peyniri tuzsuz, 1 haşlanmış yumurta.

Ara öğün ; 1 çay bardağı sade kahve, 1 yeşil çay, 1 kiwi, 1 çilek

Akşam ; 3 yk aşür(keşkek) , 1 küçük kase yoğurt, salata

Birazdan kayısı çayı içerim

2,5 Litre su Leslie 3 Mille
Menümsabah 2 haşlanmış yumurta yeşillik ile...
Greyfurt
Akşam menüsü 2 orta boy kabak detoxu Az yoğurt ile ve ardından greyfurt....

Bir küçük kase aycekirdegi
1.5 lt su ve yeşilçay....1 de şekersiz kahve....
Spor 1.5 saat aralıksız yuruyus
Iyi aksamlar
Kahvalti
2 yumurta ile omlet
2 dilim ekmek
7 zeytin
Salatalik domates
Aralarda
2 elma
Sade turk kahvesi
Soda
Aksam
1 kabaktan yogurtlu kabak
1.5 lt su
1 lt lahana suyu

30 dk. Kardio
40 dk. Pilates bugun spor yapmayacaktim ama cok aciktim bastirsin diye yaptim
@kardelelen321
Sabah (12.15):
-2 yumurtalı-kavurmalı omlet
-yarım dilim ekmek

Öğle:
-zeytinyağlı taze fasulye
-1 kase yoğurt
-çeyrek simit

Ara:
-1 tk fıstık ezmesi
-2 kuru incir

Akşam:
-2 yumurtalı sade omlet
-yeşil salata

Halen aç gibiyim ve halsizim eğer erken yatmazda açlığa dayanamazsam 1 avuç leblebi yerim. Ancak erken yatacak gibi hissediyorum çok yorgunum.

Spor yok.
Ekleme: Ben spor yok dedim de 100 trambolin yaptım bugün.🙈 iyice kafayı yedim.🙈
Sabah;3 yumurtalı omlet+5zeytin+domates+1 dilim peynir

Akşam:çok az ton balığı yarım paket kadar
Kaçamaklar: 8kurabiye+3 çaykaşığı çikolata+1 yemek kaşığı sütlaç 😭😭😭

Spora birazdan başlıcam ama yazayım: 1 saat bölgesel +30 dk jilian+45 dk bisiklet yapcam. Kaçamaklara sayılsınn
Iyi aksamlar kizlar bugünki menüm.

Sabah tarhana corbasi 1 dilim ekmek

Ara limonlu cay

Öğle menemen 1 yumurtayla 1 dilim ekmek ayran

Ara 1 tuzlu kurabiye cay

Aksam 1 tas yogurt 1 elma
Bugün spor yapamadim cok karnim agriyor

2 litre su Cherry Mom Cherry Mom
Yarınki tartıya bence herkes hazır😂😂😂 bunlar nasıl menüler kizzzz😂
Papatya hariç tabi, o da spor sonrası yakar inşallah🙈🙈

Elifcim çıkarsan en az 2 hafta giremiyorsun ama izin için yarın son kez bildirim yapmani rica ediyorum cumadan sonra ayıralım seni olur mu
Diyetini aynen dediğin gibi bırakma hiç.kilo almazsan 2 hafta sonrasında direk listeye geri gelebiliyorsun
Tşklr cnm,
Yarın zaten kilo bildirimi yapcam. Yeniden izin için de yazarım.

Doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle sağlıklı, mutlu yıllar dilerim.:KK36:

Back
X