- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #341.461
Kiz sen hele bir 600 ü verde sonra konuş gibi olmusEvet evettamam kuzum sen heleki 600 grm ver
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz sen hele bir 600 ü verde sonra konuş gibi olmusEvet evettamam kuzum sen heleki 600 grm ver
![]()
Bunu hafta basi deseydin ben 1 kilo verirdimBu haftayı dereceyle atlatalimda tatlılar benden![]()
![]()
HahahahaKiz sen hele bir 600 ü verde sonra konuş gibi olmusbende bilmiyorum yarin ne olacak 200 geliyormis bide yine
Ooo iyiymiş ama ben tatlı sevmem ki öyle. Hakkımı başka kullansam olur muBu haftayı dereceyle atlatalimda tatlılar benden![]()
![]()
Evet canım öyle yap ben kalkar kalkmaz hayatta tartilmamBen de kalkıp bi 15 dk ödemimi atayım bakayım kaç cikcamkilomu aynı gördüğümden beri tartilmiyorum
![]()
Fark yaratmak bizim işimizHahahaha
Bu hafta azicikda olsa bir fark yaratalım yaaa![]()
Tamam sana patatesOoo iyiymiş ama ben tatlı sevmem ki öyle. Hakkımı başka kullansam olur mu![]()
Bildirimsiz falan olmazsa iyi olacak inşallah canımFark yaratmak bizim işimizbu hafta iyi gidiyor gibi herkes ya ben umutluyum bu hafta
![]()
Ooo tm çok iyiTamam sana patates![]()
![]()
![]()
Belki de bende ödem vardi o sabahEvet canım öyle yap ben kalkar kalkmaz hayatta tartilmambisiklete binerim bindikce odem gider kilo gider sonra düşmemeye başlayınca anliyorum odem bitti bu asıl kilo :))
Patateste yiyemiyor artikOoo tm çok iyi![]()
Hakkaten ya önce nasıl yerdim demi?illaki 3 4 gün patates olurdu menülerimde. Maşallah banaPatateste yiyemiyor artik
Muhtemelen canim bozulmasın moralin yesil çay falan iç ödemi alsın yarın sabahaBelki de bende ödem vardi o sabaho yüzden aynı çıktım. Ben bu haftadan çok umutlu değilim artık gelecek hafta ben direndikce diyete devam ettikçe düşer belki
Cuma disindaki butun tartilarda bende hep arti cikiyorum. Ama diger gunler pek umursamiyorum tartiyi gec yattigim icin gec vakte kadar sivi tüketiyorum gece spor yapiyorum.ama persembe gunu sporu erken yapiyorum icecegim suyu gun icinde bitiriyorum gece cok sivi tuketmiyorum. Daha hafif besleniyor. Cuma gunu ancak eksiyi gorebiliyorum.Belki de bende ödem vardi o sabaho yüzden aynı çıktım. Ben bu haftadan çok umutlu değilim artık gelecek hafta ben direndikce diyete devam ettikçe düşer belki
Evet icicem birazdan canımMuhtemelen canim bozulmasın moralin yesil çay falan iç ödemi alsın yarın sabaha
Bak bi sebep de o olabilirCuma disindaki butun tartilarda bende hep arti cikiyorum. Ama diger gunler pek umursamiyorum tartiyi gec yattigim icin gec vakte kadar sivi tüketiyorum gece spor yapiyorum.ama persembe gunu sporu erken yapiyorum icecegim suyu gun icinde bitiriyorum gece cok sivi tuketmiyorum. Daha hafif besleniyor. Cuma gunu ancak eksiyi gorebiliyorum.
Sabah
3 yk menemen, 1 yk lor, yeşillik
Ara
Sade kahve 1 hurma
Akşam
1 kase çorba, 2 yk yoğurt, yeşillik
2 litre su
Cherry Mom @kardelelen321
Bugünkü menüm
Kahvaltı ; domates, salatalık, 2 yk lor peyniri tuzsuz, 1 haşlanmış yumurta.
Ara öğün ; 1 çay bardağı sade kahve, 1 yeşil çay, 1 kiwi, 1 çilek
Akşam ; 3 yk aşür(keşkek) , 1 küçük kase yoğurt, salata
Birazdan kayısı çayı içerim
2,5 Litre su Leslie 3 Mille
Menümsabah 2 haşlanmış yumurta yeşillik ile...
Greyfurt
Akşam menüsü 2 orta boy kabak detoxu Az yoğurt ile ve ardından greyfurt....
Bir küçük kase aycekirdegi
1.5 lt su ve yeşilçay....1 de şekersiz kahve....
Spor 1.5 saat aralıksız yuruyus
Iyi aksamlar
Kahvalti
2 yumurta ile omlet
2 dilim ekmek
7 zeytin
Salatalik domates
Aralarda
2 elma
Sade turk kahvesi
Soda
Aksam
1 kabaktan yogurtlu kabak
1.5 lt su
1 lt lahana suyu
30 dk. Kardio
40 dk. Pilates bugun spor yapmayacaktim ama cok aciktim bastirsin diye yaptim
@kardelelen321
Sabah (12.15):
-2 yumurtalı-kavurmalı omlet
-yarım dilim ekmek
Öğle:
-zeytinyağlı taze fasulye
-1 kase yoğurt
-çeyrek simit
Ara:
-1 tk fıstık ezmesi
-2 kuru incir
Akşam:
-2 yumurtalı sade omlet
-yeşil salata
Halen aç gibiyim ve halsizim eğer erken yatmazda açlığa dayanamazsam 1 avuç leblebi yerim. Ancak erken yatacak gibi hissediyorum çok yorgunum.
Spor yok.
Ekleme: Ben spor yok dedim de 100 trambolin yaptım bugün.iyice kafayı yedim.
![]()
Sabah;3 yumurtalı omlet+5zeytin+domates+1 dilim peynir
Akşam:çok az ton balığı yarım paket kadar
Kaçamaklar: 8kurabiye+3 çaykaşığı çikolata+1 yemek kaşığı sütlaç
Spora birazdan başlıcam ama yazayım: 1 saat bölgesel +30 dk jilian+45 dk bisiklet yapcam. Kaçamaklara sayılsınn
Yarınki tartıya bence herkes hazırIyi aksamlar kizlar bugünki menüm.
Sabah tarhana corbasi 1 dilim ekmek
Ara limonlu cay
Öğle menemen 1 yumurtayla 1 dilim ekmek ayran
Ara 1 tuzlu kurabiye cay
Aksam 1 tas yogurt 1 elma
Bugün spor yapamadim cok karnim agriyor
2 litre suCherry Mom
Tşklr cnm,Elifcim çıkarsan en az 2 hafta giremiyorsun ama izin için yarın son kez bildirim yapmani rica ediyorum cumadan sonra ayıralım seni olur mu
Diyetini aynen dediğin gibi bırakma hiç.kilo almazsan 2 hafta sonrasında direk listeye geri gelebiliyorsun
Teşekkür ederim canım çok sağolTşklr cnm,
Yarın zaten kilo bildirimi yapcam. Yeniden izin için de yazarım.
Doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle sağlıklı, mutlu yıllar dilerim.![]()