Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlaaarr ben spor listesini paşlaşmaya çalışıyordum ama beceremedim. Bi de uğraşırken kaydettiklerimi sildim 😭

Gün gün sporları paylaşamıyorum liste boşaldı maalesef. Amaaaa herkesin haftalık toplam puanlarını paylaşabilcem kağıda Not almıştım.
NO KİLO
Topligth - 0
Dennisgo - 840
Kardelelen321 - 460
Annecicegi - 0
Melita09 -0
Reyyanmeftuni -1455
Elifcig93 -0
Bluue -50
Papatya -975
Arasveannesi -330
Nazenince -442
Tempus -333

4885 puan

YES FIT

Emnis - 1513
Leyl-i-fer -175
Umutumut82 -140
Cagrihilal1 -2097
Pawlover -476
Hezeyan538 -100
Nrmyn -15
Birsevgi -1189
Calypso95 -1074
Ayvacicegi -
Balpamuk -834
Umudumvar07 -226
7792 puan

Gruplarda YES FİT 1. :sampiyon:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Bireyselde ;
1. @Cagrihilal1 2097 puan
:sampiyon: :KK9::KK9::KK9:
2. Cherry Mom Cherry Mom 1513 puan
:sampiyon::KK9::KK9:
3. Mehfam Mehfam 1455 p
:sampiyon::KK9:

Hepinizi çok çok çok tebrik ediyorum kızlar. Bu hafta çok güzel spor yaptık.
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Vallaa yaaa harika puanlar 😍😍
Desteğin için teşekkür ederim kuzum 😘 kizlar bundan sonra günlük sporlar için beni.etiketlemeye devam edebilirsiniz 😍 herkesin eline ayağına sağlık 😅 süper bir hafta geçirdik bence ❤️❤️❤️

Valla ikinci değilsek bile kesin üçüncüyüz ooohhh maşallah bizeee:nazar::nazar: ceza alıyorduk kız neredeyse.
Bu başarıyı kendi aramızda yaptığımız günlük yarışlara, menülerimize yaptığımız yapıcı eleştirilere, birbirimizi kaçamak yapmamak için gaza getirmeye, takım ruhuna borçluyuz:KK74::KK74:

lütfen bu hafta da yürüme ve zıplama yarışlarına elimizden geldiğince katılım sağlayalım. Birbirimizin menülerine yorum yapalım yanlışlarımızı düzeltelim. Hatta Cherry Mom Cherry Mom ciğim kilosu birbirine yakın olanları eşleştirsen bir de kendi aramızda bir yarış olsa daha çekişmeli olmaz m

Valla ikinci değilsek bile kesin üçüncüyüz ooohhh maşallah bizeee:nazar::nazar: ceza alıyorduk kız neredeyse.
Bu başarıyı kendi aramızda yaptığımız günlük yarışlara, menülerimize yaptığımız yapıcı eleştirilere, birbirimizi kaçamak yapmamak için gaza getirmeye, takım ruhuna borçluyuz:KK74::KK74:

lütfen bu hafta da yürüme ve zıplama yarışlarına elimizden geldiğince katılım sağlayalım. Birbirimizin menülerine yorum yapalım yanlışlarımızı düzeltelim. Hatta Cherry Mom Cherry Mom ciğim kilosu birbirine yakın olanları eşleştirsen bir de kendi aramızda bir yarış olsa daha çekişmeli olmaz m
Kız yakında golgemizle yariscaz :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Veee söylediklerine katılıyorum cidden tam bir takım ruhu ❤❤
Teşekkürler herkeseeee ❤️

Kız yakında golgemizle yariscaz :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Veee söylediklerine katılıyorum cidden tam bir takım ruhu ❤❤
Teşekkürler herkeseeee ❤

ciddi söylüyorum kız😂 mesela ben 74üm. 75 ya da 73 olan biriyle kapışıp daha fazla kilo vermeye çalışsam daha motive bir şekilde diyet spor yapmaz miyim 👀😂
kilosu az olanlar da az olanlarla eşleşir😂
sürekli yeni atraksiyonlar bulmalıyız ki grup dinamik olsun bir yerden sonra salmasin kendini😍

Back
X