- Konu Sahibi Cherry Mom
- #342.041
Aclik oruclari ben de yaptim 4 yil kadar once..bir uzman esliginde yapilmasi cok iyi..ilerlemek anlaminda..ben ankarada aidin salihin bir ogrencisi ile devam ettimdi..Kizlarr merhaba 9.takimdan ela ben. Birinci olan arkadaşı tebrik ediyorum. Şöyle biraz bakınınca dikkatimi çekti yazmak istedim. Aynenn senin dediğin gibi arkadaşım aslında su orucu değil şifa orucu. Arkadaşlarım Ahmet Apa ile seviyelere başladılar.Biraz araştırmanızı tavsiye ederim. Aslinda yaptıkları Şifa orucu ayni zamanda karaciğer temizliği. Yani düşündüğünüz gibi zarar verici değil aksine şifa verici. Benim bebeğim 4 aylık o yüzden seviyeleri yapamiyorum ama 1.7 kilo verdim bu hafta. Yani inanin kaçamaksiz olunca karbonhidratsız olunca veriliyor.( yani daha doğrusu ben karbonhidratı sağlıklı şeylerden aliyorum ayrica her sabah 2 dilim t.bugday ekmeği yerim ) Tabi ki direnç noktasi olacak takılacağız bunun bilincindeyiz ama elbet onuda kıracağız. Demek istediğim emin olun ki 9. Takim sonuna kadar hakediyor 1.liği. Ayrica 1. Geldigi her hafta şifa orucu yapmasindan kaynaklanmiyor. Yani her hafta yapılmıyor bu 36 saatlik açlık orucu ama yinede derece alıyoruz çok şükür. Hepinize bu süreçte kolaylıklar diliyorum. Allah yardimcimiz olsun ve Allah sağlıklı bir şekilde kilolardan ve hastaliklardan arinmamizi nasip etsin. Sevgilerkafam çok dağınıkken yazdım. Anlam hatasi olmuşsa affola
1.il amac kilo vermek degil bu sifa oruclarinda..kilo vermek yan etki esasen..cunku ac kaldigin zaman degil se yemeye baslaadigin zaman onemli..kendi hazirladigin ilaclar bitkiker falan oluyor..bu anlamda aramizda arkadaslarla istişare ettik.