Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar kızlar. Bizim hafta başımız pazartesi değil cuma ya.
Bunun ışığında bir kaç önerim var👀 bazılarını bugün söyledim de bir de toplu olarak yazayım dedim.

Sevgili Tempus Tempus menüleri kontrol ediyor. Kim paylaşım yaptı kim yapmadı diye. Bence her cuma tüm listeleri kontrol etsin ve 1 hafta boyunca 3 kez menü paylaşmayanı burada paylaşsın, kaptanımız tarafından uyarı alsın o kişi. Sonraki hafta kendini düzeltsin, düzeltemeyecek durumdaysa izne ayrılsın.

Sevgili @kardelelen321 eşleşip kendi aramızda yaptığımız yarışmayı takip edecek😍 her cuma kimin kimi yendiğini açıklayacak. Yenilen kişi ekstra 500 kez ziplasin mesela. Ceza olsun.

Sevgili Cherry Mom Cherry Mom kiloları takip ediyor. 1. Sayfaya güncel kilolarımızı da ekleyecektin canım unuttun mu🙈 eğer 2 hafta boyunca yerinde sayan olursa ona da uyarıyı sen ver, 3. Hafta tekrar yerinde sayarsa ya düzelme sözü versin ya izne ayrılsın o kişi, katı olalım bu konuda nasıl olur? 🙏🏻

Ben yarışma sporlarını takip ediyorum. Bana o günkü adımlarınızı ya da ip atlamalarinizi özelden gönderirseniz daha bir yarışma tadında olur herkes ilk 3 kişiyi merakla bekler:)) ama bunun için ödül ya da ceza düşünemedim. Önerisi olan varsa güzel olur 🙏🏻

pawlover pawlover ciğim hedef kiloların takibini yapıyor. Bence haftalık hedefini tutturamayana da bir spor cezası verelim. 500 ip atlamak gibi.

Bütün bunların amacı daha fazla hareketi sağlamak 🙏🏻🙏🏻 nasıl olur sizce. Verilen cezaları artık hangi konuda ceza almışsa o konunun görevlisi takip eder yapılıp yapılmadığını 😍

hanmeli hanmeli
Bu alintida kimlerin hangi gorevi yaptığı yazıyor. Öğrenmen açısından:)) kurallara henüz herkes tamam demedi, sadece neler yaptığımızı görmen için paylaşıyorum:)

Evet bazı günler adım bazı günler zıplama:)) ilk sayfada yazıyor ama ben sabahları hatırlatıyorum zaten♥️
Evet tatlım okudum 💐 çok güzel bir uygulama olmuş.. bu adım ve zıplama yaptığımız spor harici mi olacak ? Yoksa o lar mı spordan sayılacak?

Evet tatlım okudum 💐 çok güzel bir uygulama olmuş.. bu adım ve zıplama yaptığımız spor harici mi olacak ? Yoksa o lar mı spordan sayılacak?
Kendi sporunu yine yapıyorsun. Ayriyeten bunu da yapıyorsun. Ama toplam sporuna ekleniyor yine de.😊

hanmeli hanmeli
Bu alintida kimlerin hangi gorevi yaptığı yazıyor. Öğrenmen açısından:)) kurallara henüz herkes tamam demedi, sadece neler yaptığımızı görmen için paylaşıyorum:)
Canım ne kural olursa olsun düzen disiplin kararlılık olduktan sonra veremeyeceğimiz kilo yok.. hem tüm bu yaptıklarınız daha iyi bir takım için hem de bizlerin hedefimize gitmemiz için yapılan çalışmalar ✌️ben tüm bu tarz hareket uygulama vs lere okeyim 👍 yeterli grubumuz canlı aktif dinamik olsun 🥰
Gece gece kendini bi gazlıyprun bak bildiğiniz gibi değil ☺️yarın daha sağlıklı daha az yemek daha çok spor ile günü bitirmeliyim 👍ve tartı almalıyım 😅

Canım ne kural olursa olsun düzen disiplin kararlılık olduktan sonra veremeyeceğimiz kilo yok.. hem tüm bu yaptıklarınız daha iyi bir takım için hem de bizlerin hedefimize gitmemiz için yapılan çalışmalar ✌️ben tüm bu tarz hareket uygulama vs lere okeyim 👍 yeterli grubumuz canlı aktif dinamik olsun 🥰
Gece gece kendini bi gazlıyprun bak bildiğiniz gibi değil ☺️yarın daha sağlıklı daha az yemek daha çok spor ile günü bitirmeliyim 👍ve tartı almalıyım 😅
Tartı şart zaten 😂 yarışlar olunca zaten kendini gazlamak zorunda hissediyosun 😂😂

Kendi sporunu yine yapıyorsun. Ayriyeten bunu da yapıyorsun. Ama toplam sporuna ekleniyor yine de.😊
Tamamdır canım ☺️ sizler de burada yaptığınız spor videosu varsa atabilir misiniz ? Ben YouTube dan açıyorum önce Leslie ile başlıyorum 15-20dk ısınma için sonra zumbalara geçiş yapıyorum.. öyle her zaman yaptığım 2 video var .. canım daha da spor isterse videolarda gezinşp kafama göre bir şeyler bulma çabasıdayım işte 🤷

Tamamdır canım ☺️ sizler de burada yaptığınız spor videosu varsa atabilir misiniz ? Ben YouTube dan açıyorum önce Leslie ile başlıyorum 15-20dk ısınma için sonra zumbalara geçiş yapıyorum.. öyle her zaman yaptığım 2 video var .. canım daha da spor isterse videolarda gezinşp kafama göre bir şeyler bulma çabasıdayım işte 🤷
Biz normal günlük işlerimizi yaparken de yerimizde sayarak yürüme yapıyoruz bulaşık yıkarken falan hatta işi abartıp kitap okurken de 😂 spor olduktan sonra her yol mübah

Back
X