Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah kolay atlatırsın cnm.
Seninki kadar olmasa da, eskiden ben de zor geçirirdim canım. Hastanelik olmazdım ama bulantı kusma çok şiddetli ağrı ataklarım olurdu. Sonra doktorum seneler seneler önce bana bir ağrı kesici kullandırdı. Ağrım 2 gün sürdüğü için, reglim başlamadan 2 gün önce başladıktan 2 gün sonra toplam 4 gün, sabah akşam ağrım olsa da olmasa da içtim. Bana çok iyi geldi. Bulantı kusmalar tamamen bitti en azından. Yıllar içinde daha da iyi oldu durumum. Bazen hiç ağrı kesici içmeden geçiriyorum şimdi.

Sen her şekil de geçersin beni canım 😀ben de en azından sonuncu olmamak için çabalıyorum 🥰
Çalışanın elması kızarır ben daha yatışlardayım. Sen güzel bir başlangıç yaptın. İlerleyen saatlerde de aynı performansı bekliyoruz senden :) tabi kendimi de bir zahmet kalkmaya davet ediyorum :)

Spor esnasında 9 bin bittiydi zaten ✌
Canım kısa bir hatırlatma yapayim bilmeyen diğer arkadaşlar var ise onlarda dikkate alirsa sevinirim :)
Adim sayisinin adil olmasi için günlük diğer sporlarda adım sayari kapatalım çünkü ben hem spora ayrı hem adıma ayrı puan veriyorum çift puan alınmış oluyor bu durumda
Yani yürüyüş ise sadece yürüyüş spor ise sadece o spor olsun mümkünse ☺️

Seninki kadar olmasa da, eskiden ben de zor geçirirdim canım. Hastanelik olmazdım ama bulantı kusma çok şiddetli ağrı ataklarım olurdu. Sonra doktorum seneler seneler önce bana bir ağrı kesici kullandırdı. Ağrım 2 gün sürdüğü için, reglim başlamadan 2 gün önce başladıktan 2 gün sonra toplam 4 gün, sabah akşam ağrım olsa da olmasa da içtim. Bana çok iyi geldi. Bulantı kusmalar tamamen bitti en azından. Yıllar içinde daha da iyi oldu durumum. Bazen hiç ağrı kesici içmeden geçiriyorum şimdi.
Ne güzel ya. Ben ne kullandımsa değişmedi.

Kızlar ben de başladım bile bugün kardiyo falan hiç bişey yapmayıp sadece ip atlıycam akşama kadar 😂 10 bine oynuyorum ben de hadi bakalım 10 binciler ben de uçayım azcık 😜😜😜
Aa çıldırmış olmalısın. Bir günde 10 bin ip atlayacaksan, zaten kupa senin olmalı :) ben ipi usulca kenara koydum seni izlemeye geçtim :)

dennisgo dennisgo tuzluklar için ben şu harekete başladım kollarim ağrıyor 2 3 gündür işe yarar inşallah bakalim.☺️ Sandalye degilde koltuk kenarında yapiyorum
Screenshot_2020-04-19-10-07-40-918_com.android.chrome.webp

:KK70: böyle.diyip gün sonunda 1000 le gelme ama 😁😁
Ahahah dil çıkardım dil yapmayın böyle ama 500 atladım bile devam edicem akşama kadar işlerin arasında 😂😂
Aa çıldırmış olmalısın. Bir günde 10 bin ip atlayacaksan, zaten kupa senin olmalı :) ben ipi usulca kenara koydum seni izlemeye geçtim :)
Ahahah 10 bin abarttım da işte yapcaz bişeyler 😜😂

dennisgo dennisgo tuzluklar için ben şu harekete başladım kollarim ağrıyor 2 3 gündür işe yarar inşallah bakalim.☺ Sandalye degilde koltuk kenarında yapiyorum
Eki Görüntüle 2621856
Ben de bunu koltukta yapıyorum. Gerçekten çok etlili. Mutfaktaysam da tezgahta yapıyorum. Şınav çeker gibi. O da çok etkili canım

Ahahah dil çıkardım dil yapmayın böyle ama 500 atladım bile devam edicem akşama kadar işlerin arasında 😂😂

Ahahah 10 bin abarttım da işte yapcaz bişeyler 😜😂
Bence 10 bin ipsiz belki yapılır ama iple hiç sanmıyorum. Zorlasak o da olur gerçi.insan kendi sınırını da aşar bir şekilde. ama ertesi gün yerimizden kalkamayacağımızı garanti edebilirim.

Canım kısa bir hatırlatma yapayim bilmeyen diğer arkadaşlar var ise onlarda dikkate alirsa sevinirim :)
Adim sayisinin adil olmasi için günlük diğer sporlarda adım sayari kapatalım çünkü ben hem spora ayrı hem adıma ayrı puan veriyorum çift puan alınmış oluyor bu durumda
Yani yürüyüş ise sadece yürüyüş spor ise sadece o spor olsun mümkünse ☺
Ben evde yürüyüş yapacağım zaman adım Sayarı alıyorum. Zaten Bi yürüyüş yapıyorum birde dambıllarla belimi çalıştırıyorum. Bazen dizi izlerken bacaklarımı yukarı kaldırıp indiriyorum o kadar bizim evde ip atlamak yada ses çıkarmak imkansız.

Ben de bunu koltukta yapıyorum. Gerçekten çok etlili. Mutfaktaysam da tezgahta yapıyorum. Şınav çeker gibi. O da çok etkili canım
Ooo evet şimdi denedim evet yoruyor o da baya toparlariz insalah bu kolları ben bayadir dambilla bolgeesel hareket yapıyorum kolumun üst kısmı sertleşti ama tuzluklar hâla horon tepiyor🙈

Back
X