- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #342.601
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İple daha zor ama değil mi. Sabah iple atladığımın yarısını çay kahve hazırlarken mutfakta ipsiz yaptım. parça parça olunca da terlemedim bile :)Kızlar ip beni şimdiden öldürdü ya bu ne 10 bin şaka yapmıştım zaten ama yine de çok olsa iyiydi bacaklarım kopacak ahahahsh
Zıpladıkça kolaylaşıyor, sayılar giderek artıyor. İnsan daha da keyif alıyor daha çok yapmaya başlayınca. Kendi gelişimini görüyorsun sonuçta :)Yeni başladıysan çok normal ben bi yılı aşkındır zıplıyorumbaşta ben de
dennisgo ya diyodum içimden diyodum tabi nasıl zıplıyo diye yaptıkça yapılıyormuuuş
![]()
Bize de
Ben Android kullanıyorum canım ios tan haberim yok ama operadan vazgeçmedim
Evet canım kadınlar kulübü yazınca çıkıyor ama bence opera daha iyi. Uygulamada reklamlar var:))
Aaa ben onu deneyecektim unuttumtatlı krizim geldiğinde deneyeyim madem ne sirkesi koydun canım.
Bana da oluyor arada üzerime ölü toprağı serilmiş gibi. Ama ha gayret deyip spora başlayınca gerisi geliyoriçindeki vicdan azabı da bitiyor haha bi dene
İmmmm bugünkü sporunun bir kısmı ceza sayılacak puan kırılacak ama ne kadarı bilmiyorum seni gidi hanmeli![]()
Cherry Mom cim bakıyor o işlere sanırım
![]()
Ayyy ben kendimi ise guce verdim kisliklar yazlıklar gömme dolaplar hepsini indirdim aşağıKızlar ne durumdasiniz huu huu
Yes fit Grubu? Ziplamalar ne alemde![]()
Valla bizde herkes birbirine ses yapıyor ve herkes kabahatini bildiği için birbirine ses etmiyor sanırımDenedim alt komşudan şikayet geldi![]()
Süpersin devam et puanları biz toplarız.. ama üzülme senin de pırıl pırıl düzenin olacak bu yarışta. Bu hafta no kilo kazanacak anladım ben :)Ayyy ben kendimi ise guce verdim kisliklar yazlıklar gömme dolaplar hepsini indirdim aşağı
Bitti sayılır birazdanda yemek yapacağım özetle sabah zipladigimla duruyorum![]()
Yettim gaaariiAyyy ben kendimi ise guce verdim kisliklar yazlıklar gömme dolaplar hepsini indirdim aşağı
Bitti sayılır birazdanda yemek yapacağım özetle sabah zipladigimla duruyorum![]()
Evet iple çok zor ama sayı az olsun etkili olsun morundayım şu anİple daha zor ama değil mi. Sabah iple atladığımın yarısını çay kahve hazırlarken mutfakta ipsiz yaptım. parça parça olunca da terlemedim bile :)
Zıplıyoruz sen ne durumdasınKızlar ne durumdasiniz huu huu
Yes fit Grubu? Ziplamalar ne alemde![]()
Çocuklarda heves etti bana evde kanguru sürüsü gibi zıplıyoruz![]()
Bizde de durum aynı. Alt komşunun iki çocuğu var camları kapıları bir kapatıyorlarki apartman tepemize yıkılacak sanırsın. Ağlamak bağırmak... Annesi gestapo yetiştiriyor sanki onlara bi bağırıyorValla bizde herkes birbirine ses yapıyor ve herkes kabahatini bildiği için birbirine ses etmiyor sanırım
Alt komşum akşamları org çalıyor şarkı söylüyor, bizde Emre'nin koşması ve oyuncak sesi yeter,usttede 2 erkek çocuk habire misket oynuyorevlere şenlik halimiz yani o yüzden şikayet yok
![]()
Çocuklarda heves etti bana evde kanguru sürüsü gibi zıplıyoruz![]()
Yok yahuu kaç kilo verdin ki ? Önceden vardır bence ben 15 verdim şimdi bir hışım gobegime baktım birşey yokKızlar ya kilo verince oldu galiba göbek deliğinin iki yanında çatlak olmuş bende hem de yeni daha
Ben deeEvet iple çok zor ama sayı az olsun etkili olsun morundayım şu an
Zıplıyoruz sen ne durumdasın
Canım o kilo aldığında oluşmuştur. Kilo verdiğin zaman da farketmissindir.Kızlar ya kilo verince oldu galiba göbek deliğinin iki yanında çatlak olmuş bende hem de yeni daha
Yok yahuu kaç kilo verdin ki ? Önceden vardır bence ben 15 verdim şimdi bir hışım gobegime baktım birşey yokgerçi bunyeye gorede degisir ama bilemedim o kadar çabuk olur mu
Benim bacağımın üst kısmında vardı o da genç kizliktan beri beyaz dalga gibi duruyor
Kız ben de öncedendir dedim de önceden bacaklarımda vardı onlar beyaz artık bu kırmızı daha yeni olmuş gibi 3.5 falan anca verdim daha ne bu olmaması lazım. Kilo aldığım zamandandır o zamanBen dee
Canım o kilo aldığında oluşmuştur. Kilo verdiğin zaman da farketmissindir.
Valla benim her yerim çatlak doluKız ben de öncedendir dedim de önceden bacaklarımda vardı onlar beyaz artık bu kırmızı daha yeni olmuş gibi 3.5 falan anca verdim daha ne bu olmaması lazım. Kilo aldığım zamandandır o zaman