• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence tartılma yarın moralin bozulmasın
Tartı ortalık yerde olmasına rağmen bugün hiç çıkmadım tepesine :) ya çivi çiviyi sökecek ya da bir çivide spor ile çakacağım.. ama yarın tartılmayayım bence de :)

Tartı ortalık yerde olmasına rağmen bugün hiç çıkmadım tepesine :) ya çivi çiviyi sökecek ya da bir çivide spor ile çakacağım.. ama yarın tartılmayayım bence de :)
Kiz tartil gitsin daha kötü ne olabilir 🤣🤣

Tüh ya biraz daha zıplasaymışım keşke ama kendi hedefim 5 bindi o yüzden 2 bin bonus oldu benim için. Tebrikler pawlover pawlover süper misin nesin 👍👏
Bu arada hepimiz bugün sağlam puan alacağız spordan. herkesin zıplayan ayağına sağlık :)
Benim de hedefim öyleydi ama senden korkmuştum iyi ki de korkmuşum 🤣😘😘😘

Ben şimdi puan almıyorum dimi 😂 ay yarına mı yazsak acaba bugünkü yürüyüşü😜 gerçi hırs yapar o 1 dilim kek yedikten sonra yine yürürüm
Normal spora sayilir bugun

🌸19.04.2020 5. Takim Menu Paylasimlari🌸

Cherry Mom Cherry Mom - Paylasim yapildi🥰🥰🥰

Umutumut82 Umutumut82 - Paylasim yapilmadi🥴🥴🥴

C Cagrihilal1 - Paylasim yapildi 🥳🥳🥳

kardelelen321 kardelelen321 - Paylasim yapilmadi🤨🤨🤨

pawlover pawlover - Paylasim yapildi🤩🤩🤩

Tempus Tempus - Paylasim yapildi🤭🤭🤭

melita09 melita09 - Paylasim yapilmadi🥺🥺🥺

nrmyn nrmyn - Paylasim yapildi😻😻😻

Mehfam Mehfam - Paylasim yapildi🎉🎉🎉

Calypso95 Calypso95 - Paylasim yapilmadi🙄🙄🙄

Leyl-i-fer Leyl-i-fer - Paylasim yapilmadi🤔🤔🤔

K KuruPapatya - Paylasim yapildi🥳🥳🥳

arasveannesi arasveannesi - Paylasim yapilmadi😐😐😐

B bluuee - Paylasim yapildi🤗🤗🤗

birsevgi birsevgi - Paylasim yapildi🤩🤩🤩

_nazenince_ _nazenince_ - Paylasim yapildi🥰🥰🥰

dennisgo dennisgo - Paylasim yapildi😻😻😻

balpamuk balpamuk - Paylasim yapilmadi🥺🥺🥺

U Umudumvar07 - Paylasim yapildi🥰🥰🥰

Ceylansnn Ceylansnn - Paylasim yapildi🥳🥳🥳

hanmeli hanmeli - Paylasim yapildi🤗🤗🤗

🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

Salı günü de ben senden korkarım. Öyle bir sarmala düşeriz ki insan üstü sayılar atlamaya başlarız artık :)
Olabilitesi yüksek bi durum ama böylelikle diğerleri ikimizden de korkup daha çok gaza gelirler takımdan bi zıplama canavarı yaratırız belki 😂

Bugün çok aranızda olamadım kizlar. Kaçamak yaptım bir de 20 gün sonra ilk kez 🙈🙈 çok iyi geldi ama şekeri o kadar da fazla ozlemedigimi anladım. Bu çok iyi bir şey 😍 ben ki ödül günlerimde şeker çikolata iyice dibine düşen biriydim. 20-21 gün hiç ağzına surmeyince gerçekten tadını unutuyormussun ve yediğin ilk şekerli şey sana acayip şekerli geliyormuş👀

Yarın ya da diğer günden itibaren spora biraz daha ağırlık vereceğim. İstediğim incelmeyi elde edemiyorum 20 gündür. Ne önerirsiniz?

Back
X