Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam tatlim..şekeri çagristiracaknşeylerinde kesebilirsin..misir unu, pirinç, patates, meyve kurumeyve gibi..bilhassa muz yiyorsan onu kesmeni tavsiye ederim..

Şekeri bi kesince, vucut kendisine şeker uretiyor depodaki yağlardan..

Ben çikolatayi %85 biiter dahi olsa kesmiş olmanin kendimfmde fazlasiyla etkisini gordum..cikolatadaki rafine şeker ve kakao yaği bilhassa kandaki ldl kolestrolu artiran birsey..yani en azindan benim bunyemde bu şekilde etki ettigini tespit ettim..ustelik icindeki 10larca katki maddesini vucuda alip insani fitratimizi da bozuyor olmamiz cabasi..

Bunun yerine ocaktan bu yana canim ozellikle cikolata istediginde şu aşagidakinden yaptim bunu deneyebilirsin sen de..:KK39:

1 orta boy nezcafe fincanina 2 kasik yulaf uzerine 1 tatli kasigi ev sirkesi, 1 kasik pekmez 1 tatlinkasigintahin 1 ymeke kasigi kakao ve ustunu sicak su ile tamamliyoruz..tadı az gelirse keyfine gore biraz daha pekmez ekleyebilirsin..:cool:

Hadi bakalim saglikla keyifle kilo veripnkendimizi huzurlu hissettigimiz kiloda olmamiz için neler mumkun? Diyelim ve sistem bize bunungöstersin.. :KK19:

:KK55:
Dediğin birçok şeyi yemiyorum zaten canım ama meyve ve kurumeyve yiyorum onlari da cikarirsam devamlı yapamam daha çabuk pes ederim sanki 🙄 abartmıyorum ama. 2 kurumeyveyi geçmiyorum. Ya da normal meyve yiyosam 1 tane yiyorum.
Bakalım artık 🙄 tarifini denicem bir ara 😍😍
Daha ne istiyorsun canım ne güzel tebrik ederim
Cardio bence daha sonra başla yada haftada 1.kisa bir program ekle canım.
Öyle yapcam biraz degistircem😍

🌸19.04.2020 5. Takim Menu Paylasimlari🌸

Cherry Mom Cherry Mom - Paylasim yapildi🥰🥰🥰

Umutumut82 Umutumut82 - Paylasim yapilmadi🥴🥴🥴

@Cagrihilal1 - Paylasim yapildi 🥳🥳🥳

kardelelen321 kardelelen321 - Paylasim yapilmadi🤨🤨🤨

pawlover pawlover - Paylasim yapildi🤩🤩🤩

Tempus Tempus - Paylasim yapildi🤭🤭🤭

@melita09 - Paylasim yapilmadi🥺🥺🥺

@nrmyn - Paylasim yapildi😻😻😻

Mehfam Mehfam - Paylasim yapildi🎉🎉🎉

@Calypso95 - Paylasim yapilmadi🙄🙄🙄

@Leyl-i-fer - Paylasim yapilmadi🤔🤔🤔

K KuruPapatya - Paylasim yapildi🥳🥳🥳

arasveannesi arasveannesi - Paylasim yapilmadi😐😐😐

B bluuee - Paylasim yapildi🤗🤗🤗

birsevgi birsevgi - Paylasim yapildi🤩🤩🤩

@_nazenince_ - Paylasim yapildi🥰🥰🥰

@dennisgo - Paylasim yapildi😻😻😻

balpamuk balpamuk - Paylasim yapilmadi🥺🥺🥺

@Umudumvar07 - Paylasim yapildi🥰🥰🥰

Ceylansnn Ceylansnn - Paylasim yapildi🥳🥳🥳

@hanmeli - Paylasim yapildi🤗🤗🤗

🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Ben paylaşım yapmıştım ama?

Kizlar dışarıda yürürken yaptım eksiğim yok insallah yes fittttt yine ondeee :rolleyes: :rolleyes: :sampiyon:
Hiç sporu olmayan kizlar ne oldu iyi misiniz ? B bluuee arasveannesi arasveannesi kardelelen321 kardelelen321 Umutumut82 Umutumut82

IMG_20200420_115211.jpg

İsim için baya ugrastık her türlü papatyayı denedim dedi olmadı dedi. En son başında - olmasın herhangi bi isim olsun dedim kurupapatya olmuşum 🤦🏼‍♀️😂😂😂 Cherry Mom Cherry Mom

Bu vesileyle kiloların eriyip kuruyabilirsin papatyacım. Yani sen benim rakibim olan papatyasın dimi yanlışlık yok??? Subliminal mesaj mı veriyorsun yoksa bana ahahahah😂😂😂😂

Back
X