Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam canlar 💕💕💕
Dün uğrayamadım kusura bakmayın. Bütün gün evdekilerin keyfine hizmet ettim. Sağolsunlar hiç istekleri bitmiyor. Buna rağmen hep sıkılıyorlar. Kendime 10 dk ayıramadım inanın. Bir heves sabah ipimi çıkardım spor kıyafetlerimi giydim öyle kaldım😆

Neyseki bugün eşim işe gitti başlıyorum ben de. Pedometre vardı bende küçük bele takılanlardan. Onu çıkardım yürüyüş yarışında ben de varım.
🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶
Abimin oyununa gelmedim kızlar zorla kek yedirmeye çalıştı ama yok dedim yarın 69 kiloyu görmem lazım dedim. Kendisi de sözde diyetteydi bugün neredeyse 2 ekmek yedi 😂😂
Muhteşemsiiiiiiiiiinn 👏👏👏👏

Bendr diyorum bu reyyank kim. Patatesi gorunce tanidim meftuniymis 🤣🤣
😆😆😆😆😆😆😆😆
Gülmekten karnım ağrıdı ya çok tatlısın

kardelelen321 kardelelen321 kuzum sen neden menü yazmiyorsun 🧐😣
Kuzum spor yapamayınca menü yazmayı unutuyorum 😞
Bundan sonra yazıyorum ben dee

Hasta falan mı diye geldi aklıma, dünde pek yazmadı sanki demi? Ben mi yanlış hatırlıyorum
Yok kuzum çok şükür hastalık yok da dün çıldıracak boyuta geldim artık. Neyse eşim işe gidecek bu hafta düzenli gidecek. Ben de saldırcam. NO KİLO nun gücü adınaaaaaa 😂

pawlover pawlover geçmiş olsun 🤗

Cherry Mom Cherry Mom bende rakibimi çok merak ediyorum 🤔

kardelelen321 kardelelen321 iyi misin 🥰 ses verr 🤭
İyiyim kuzum. Geldim. Bırakmam seni. Cuma günü eksileri kapıştırcaz 😝
Sabah tartıldım 69.9 :KK70:
Yav Süpersin. Yapıcam dedin yaptın👍👍👍

Kizlar dışarıda yürürken yaptım eksiğim yok insallah yes fittttt yine ondeee :rolleyes: :rolleyes: :sampiyon:
Hiç sporu olmayan kizlar ne oldu iyi misiniz ? @bluuee @arasveannesi kardelelen321 kardelelen321 @Umutumut82

Eki Görüntüle 2622545
Geldim geldim spor camiasına dönüş yapıyorum şu andan itibaren 😉😉😉
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

Çok fark.yok 510 puancik ☺
Ooo bişey yokmuş bugün öne geçeriz artık😄

Selam canlar 💕💕💕
Dün uğrayamadım kusura bakmayın. Bütün gün evdekilerin keyfine hizmet ettim. Sağolsunlar hiç istekleri bitmiyor. Buna rağmen hep sıkılıyorlar. Kendime 10 dk ayıramadım inanın. Bir heves sabah ipimi çıkardım spor kıyafetlerimi giydim öyle kaldım😆

Neyseki bugün eşim işe gitti başlıyorum ben de. Pedometre vardı bende küçük bele takılanlardan. Onu çıkardım yürüyüş yarışında ben de varım.
🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶

😆😆😆😆😆😆😆😆

Yok kuzum çok şükür hastalık yok da dün çıldıracak boyuta geldim artık. Neyse eşim işe gidecek bu hafta düzenli gidecek. Ben de saldırcam. NO KİLO nun gücü adınaaaaaa 😂

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

Super ozaman benimde eşim bu hafta full işte 🤭🤭🤭

Selam canlar 💕💕💕

🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶

😆😆😆😆😆😆😆😆

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

Teşekkür ederim canım daha da eksileri birlikte görücez pes etmek yok şimdi abim yürüyor 10 bin adım yapıyor sonra bende sıra 10 bin şimdi 10 bin akşam 💪

Ben walk challenge a başladım bile kızlar ama böyle 20 binleri falan görünce hiç umudum kalmıyor🙈
Yok canım 20 bin ben de göremem, teselli ödülüne yarışalım artık ne yapalım😂

Ta ta ta tamm annemden bir mesajj ramazan hazırlığı yapılacakmış, mantılar oruklarrr 🙄🙄🙄 ee ben nasıl yarışcam şimdi 🙄 hadi sizde hazırlık yapın 🤗🤗😂
Ooooo bana iyi oldu seni geçerim ama kıyamam ortime. Sen yaparsın ama yemezsin bence. Dondurucuya atmalık zaten onlar boşver 😄😄😄

Selam kızlar 10 bin 500 adım tamam biraz dinlenip tekrar bir kaç bin adım daha atmak istiyorum gerisi de gece hazır 6 lı rakamları görmüşken vazgeçmek yok. Bu arada sizi kilolar kaç hiç birinizin kilosunu bilmiyorum yavaş yavaş tanışırsın diyorum ama acele ediyorum :KK70: :KK70: :KK36::KK36:

Selam kızlar 10 bin 500 adım tamam biraz dinlenip tekrar bir kaç bin adım daha atmak istiyorum gerisi de gece hazır 6 lı rakamları görmüşken vazgeçmek yok. Bu arada sizi kilolar kaç hiç birinizin kilosunu bilmiyorum yavaş yavaş tanışırsın diyorum ama acele ediyorum :KK70: :KK70: :KK36::KK36:
1 sayfada güncel listemiz var canım oradan gorebilirsin.herkesin kilosunu :)) ben 67 yim 82 ile basladim

Back
X