Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar naber şu evde kaldığımız kötü günleri bir an önce yerde bırakmak dileği ile. Ev beni yuttu ev beni yedi 😁 sabaha kadar oturup akşama kadar yatan tek ben miyim 🙄
Evet seninde uyku duzenin değişmiş ama bence toparlan gece uykusu en kıymetli uyku saat 11 le 2 arasinda sanırım insan uyursa zayıflıyormus 🙄

Bende aynı şeyi istanbuldan Ankara'ya taşındıktan sonra hissttim yoksa hiç umrumda değildi her hafta sonu Maltepe sahile giderdik gözümün ucuyla bile bakmazdim denize 😅
Geçen sene izmirde deniz kenarına gittikte ilk defa iyot kokusu aldim sanki icimi çeke cekeee yurudum.:cry::cry::cry:
Ben de çok seviyorum normalde ama bugün böyle bi daha kıymetli geldi 🤭 denizsiz şehirde iyi yaşıyosun ben yaşayamazdım galiba 🙈

😁😁😁 kuzum kpss çalışıyorum. Aranamamış öğretmenim ben 🥰🥰
Yaaa ben de ben de ben de 🙄🙄 ama ben istikrarla ders çalışamıyorum 😔 nasıl devam ettiriyorsun
Yaa tahmin etmiştim branşın ne ? İnsallah atanirsin canım kolay gelsin
Sahi birsevgi birsevgi senin branşın ne :)
Tarih canım. Lise örtmeni olacaktım atanabilseydim🙄 gerçi çok geç sayılmaz 3 yıl önce mezun oldum ama kpss çalışmak ölüm gibi geliyo🙄 sayısal yapabilseydim zaten sözel bir bölüm okumazdim değil mi?

Yaaa ben de ben de ben de 🙄🙄 ama ben istikrarla ders çalışamıyorum 😔 nasıl devam ettiriyorsun

Tarih canım. Lise örtmeni olacaktım atanabilseydim🙄 gerçi çok geç sayılmaz 3 yıl önce mezun oldum ama kpss çalışmak ölüm gibi geliyo🙄 sayısal yapabilseydim zaten sözel bir bölüm okumazdim değil mi?
Tarih mi ingilizce gibi duruyordun :KK70: :KK70: oğlumun deyimiyle fikrim suya düştüüü🤭🤭🤭
Ama bence sende biryerden başla heba etme yillarini sonra çoluk çocuk uzaklaşirsin mevzudan iyice 😘

Ben hergğn sahil de yürürdüm evim çok yakın sahile.. ne güzel adımlardık bi aşağı bi yukarı oğlum kumlarla yosunlarla oynardı uyur kalırdı 😁
Artık çatıdan uzak uzak bakıyoruz denize.. sabah anneme gidiyorum ben arabayla bi sokak aşağı da.. annem de olmasa evde tek başıma ben yapamazdım.. hep sokaklarda olunca ev beni belli yerden sonra kasıyor

Tarih mi ingilizce gibi duruyordun :KK70: :KK70: oğlumun deyimiyle fikrim suya düştüüü🤭🤭🤭
Ama bence sende biryerden başla heba etme yillarini sonra çoluk çocuk uzaklaşirsin mevzudan iyice 😘
Yaa hahaha ingilizce olsaydı keşke😂 yani uğraşıyorum ben de gün içinde elimden geldiği kadar çalışıyorum ders. Ama bakalım artık 🙄🙄🙄

Back
X