- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #343.061
Ben artik emnis gibi kendi hedefimi belirledim ona yuruyorum. Yaris cok cetin ben daha kardio yapacagimBende pes ettim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben artik emnis gibi kendi hedefimi belirledim ona yuruyorum. Yaris cok cetin ben daha kardio yapacagimBende pes ettim![]()
Ben o saatten de kaloriden de anlamıyorum canım ya abim 10 bin adımla 1067 kalori yakıyor ben 525 kaloriKostun mu kiz ne yaptin140 dk 15 bin adim oluyor benim
Ben de öyle yapcam 20-30 binlere çıkmam mümkün değilBen artik emnis gibi kendi hedefimi belirledim ona yuruyorum. Yaris cok cetin ben daha kardio yapacagim
Ahh bu erkekler ama hizli yurumussun km fazla cunkuBen o saatten de kaloriden de anlamıyorum canım ya abim 10 bin adımla 1067 kalori yakıyor ben 525 kalori![]()
Yaşlandik kizlar gencler bizi eziyor.Ben de öyle yapcam 20-30 binlere çıkmam mümkün değil![]()
He valla ya genç yaşımda yaşlandım neyse yarın pistteyimYaşlandik kizlar gencler bizi eziyor.![]()
Valla benim de 2 saatte falan oluyo 15 binKostun mu kiz ne yaptin140 dk 15 bin adim oluyor benim
HamilesinArkadaşlar menüm de sporumda ekteki listede. Bugün 11.256 adım yürüyebildim ancak. 20 binler yapanlara selam olsun bir kez daha. Kupalıksınız.![]()
Ahahah 185 gün olduğundan mı anladınHamilesin![]()
Aaa hakkatenHamilesin![]()
Heee demekki geçebileceksiiiiinnnSanki 5000 adım eklesek geçebilecekmişim gibi![]()
Bişey kalmamışSanki 5000 adım eklesek geçebilecekmişim gibi![]()