- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #343.181
Neyi nasil yapmissin neyi duzelttinBöyle yapmışım ya düzeltiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyi nasil yapmissin neyi duzelttinBöyle yapmışım ya düzeltiyorum
K KuruPapatya puanını sormus ya az çıktı diye 90 i 9 almışım hesap makinesindeNeyi nasil yapmissin neyi duzelttin
Tamamm canımBöyle yapmışım ya düzeltiyorum
Cuma görüşelim rakibim :)Rakibim atağa geçti hahahaha
Kizlar Perşembe kimse spor yapmasın malak gibi yatalım yoksa böyle gidersek hepimiz cumaya ödem bombası![]()
![]()
![]()
Cuma ikindin tartılcaz demi cnm?Kizlar Perşembe kimse spor yapmasın malak gibi yatalım yoksa böyle gidersek hepimiz cumaya ödem bombası![]()
![]()
![]()
Listede olmayanlar yapsın ve no kilo kazansın mı :) şaka şaka kimse yapmayacaksa tabiki takım ruhu ile liste dışı olanlar da yapmaz :)Kizlar Perşembe kimse spor yapmasın malak gibi yatalım yoksa böyle gidersek hepimiz cumaya ödem bombası![]()
![]()
![]()
Evet canım sonrasında da persembeden bildirim oruçlu olanlar içinCuma ikindin tartılcaz demi cnm?
Evet canimKızlar ben listeye 2 hafta sonra mı katılıyorum.![]()
Nasıl perşembe, anlamadım kiEvet canım sonrasında da persembeden bildirim oruçlu olanlar için
O zaman 2 hafta sonraki cumartesi oluyor sanırım ay ben unuturum o zaman a kadar 2 hafta olup olmadığınıEvet canim
Merak etme canim ben unutmamO zaman 2 hafta sonraki cumartesi oluyor sanırım ay ben unuturum o zaman a kadar 2 hafta olup olmadığını![]()
İyi geceler canimben film izleyeceğim kızlar
İyi geceler. Yarın en güzel zıplamalar bizim olsun :)
Evet canimNasıl perşembe, anlamadım kiha bu haftalık cuma, diğer haftalar perşembe ikindi mi?