Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yarışları azaltalim mi kizlar ? Ne dersiniz haftada 1 zip haftada bir walk olsun eğlenceli oluyor ama kendi sporlarimizi yapacak hal kalmıyor 🤦
Eveet bence deee
Geçti mi tatlım basın ?
Sabah 7 gibi uyandım çok çok daha beter ağrıyodu geri uyudum şimdi de var ağrı ama sabaha göre çok iyiyim. Sen nasılsııın? 🥰
Cnm nasılsın? Sonuçlar geldi mi? Dr değerlendirme yaptı mı?
Yok canım daha yazmamış doktor 🙁 sen nasılsıın 🥰

Eveet bence deee

Sabah 7 gibi uyandım çok çok daha beter ağrıyodu geri uyudum şimdi de var ağrı ama sabaha göre çok iyiyim. Sen nasılsııın? 🥰

Yok canım daha yazmamış doktor 🙁 sen nasılsıın 🥰
Merakla bekliyorum bende yazmasını.
İyiyim cnm şükür. Ama ayağımı çok zorlamışım iki gündür.

Yaaa ben de ben de ben de 🙄🙄 ama ben istikrarla ders çalışamıyorum 😔 nasıl devam ettiriyorsun

Tarih canım. Lise örtmeni olacaktım atanabilseydim🙄 gerçi çok geç sayılmaz 3 yıl önce mezun oldum ama kpss çalışmak ölüm gibi geliyo🙄 sayısal yapabilseydim zaten sözel bir bölüm okumazdim değil mi?
Aaaa sen de mi brütüs. Ben de tarihçiyim😄

20 Nisan Walk Challenge Sonuçları

1. @Ceylansnn 30000 adımla ağızlarımızı dizlerimize kadar indiriyooorr :sampiyon: :KK9: :KK9: :KK9: :nazar:

2. Mehfam Mehfam 23216 şaşırtmıyooorr:KK9:

3. Calypso95 Calypso95 18001 :nazar::nazar:

Tempus Tempus 15087
@Cagrihilal1 15063
pawlover pawlover 12535
Cherry Mom Cherry Mom 11175
birsevgi birsevgi 10154
@dennisgo 9077

@hanmeli 5500 vee bizler de 30 bin 20 bin adımlara öylece bakıyoruz :KK70::KK70:
Hepinizi tebrik ederim Kızlar. Azminize hayranım.

O da geçer inşallah kuzum
İyiyim bende aynı emreyle 🤦 6 da kalkıp ancak şimdi.kahvalti yapabildim bunlar da benim metabolizmayi yavaslatiyordur sanırım.😣😣

O da geçer inşallah kuzum
İyiyim bende aynı emreyle 🤦 6 da kalkıp ancak şimdi.kahvalti yapabildim bunlar da benim metabolizmayi yavaslatiyordur sanırım.😣😣
Evet olabilir kalktığında ağzına bi kuru kayısı atıp bi bardak su içsen çalışmaya başlar aslında metabolizmr

Back
X