• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Duzelltim şimdi Çarşamba zip olsa yine eski tablo olur zaten 2 zipti yine 2 zip olur 🙈

3 walk 2 zipti şimdi 2 walk 1 zip ?
Tamam canım acaba 2 zıp 1 walk mı olsa diye düşündüm ama herkes ziplayamiyo

Ooo iyi işte ne güzel. Yarın sabah bide ben bakayım. Alt bacak dün yürümekten olabilir belki. Diğerleri gayet iyi 👏😊
Dün sabah yürümüştüm kalmış mıdır ki bu sabaha sanmıyorum çok üzüldüm +1 görünce 😂 ama diğerleri güzel evet 😋

Tamam canım acaba 2 zıp 1 walk mı olsa diye düşündüm ama herkes ziplayamiyo
Aynen canım sakatlık yapabiliyor ziplama korkuyorum bu gazla birine birşey olacak diye yumuşak doku zedelenmesi aylarca geçmiyor sonra

Biz Mehfam Mehfam la en çok kim incelcek yarışı yapıyoz da 😂 ama iyi oluyo az da gitse inceldiğini görmek ölç kesin 🤩
31 Mart'ta ölçmüştüm 10 Nisan'da ölçtüm sonra. Artık vakti gelmiş yarın yine ölçeyim 😍🙈
Yarışmak iyi fikirmis😂

Aynen canım sakatlık yapabiliyor ziplama korkuyorum bu gazla birine birşey olacak diye yumuşak doku zedelenmesi aylarca geçmiyor sonra
Gaza gelip ayağımızdan oluyomusuz sonra bi kaç ay uzanmak zorunda kalıp tüm verdiğimiz kiloyu geri aliyomusuz😂😂😂

Back
X