Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben geldimmmmmmm. bugün bir saat erken ciktik. yarin is yok yine. kisa calisma 50 saat borclandim firmaya bakalim daha ne kadar borclanacagiz. izine kadar sürer en azindan diyorlar. allah hakkimizda hayirlisini yazsin.
geldim mehalim aman canim hem oku hep bisiklet sür pek bir beter yoruldum step yapmadim daha. yürümedimde. ama yapacagimdaha. az dinleneyimde.
kallisim nerelerdesin ? ne yedin ne ettin anlat bakim accucuk. mercimekli salata tamamda baskaaaaaa?
zenanim ne güzel saclarin var güzelim be. güzel bir kestir hatta bir model bul yaninda götür.onlar yaparken dikkat et nasil sekle sokuyorlar aynini yaparsin. kisa kestir güzel gözlerin var cildinde cok hos bunlar ortaya ciksin kulaginin üstünde kestir yanlari.. birde uzun sallamali küpeler allahhhhhhkaydirigubbakcemile5

haklisin kallisim isten gelince külce gibi cöküyordum iyi geldi bu baski bana. ama alisana kadar birkac gün gececege benziyor cok aciyor heryerim

ben bugün 1.5dilim esmer ekmek bir dilim peynir 4 zeytin iki tek sekerli cay 2 domates 3 tane cevizle kahvalti ettim
arada 8 cilek 150gr yogurt
öglen aksam karisik: iki minik biber dolmasi yesil salata yine 150 gr yogurt.
arada bir elma bir portakal.
aktivitelerim bitmedigi icin yazmadim yatmadan önce yazarim

maşşallah annem bomba gibi geldin :))
Bende bebelerime sirk gösterisi arıyorum yarın projeksiyonda izletecem söz verdim.Türkçe dersinde sirk adlı bir parça vardı. konu bebelerime okadar yabancı geldiki artık birtanesi sirk ki ne sandıysa sirk diye bişi yok değil mi öüğretmenim diyor baktım olacak gibi değil ok dedim size videosunu izlettireyim bari dedim.
eğitimimizin okadar sonu varki kitaplarımızda sirki daha sihirli bişi gibi sanan gerçek olduğunundan bile şüpeli çocuklarımza --sirke gittiğinizde neler hissettiğiniz gibi sorular sormuşlar sanki türkiyede herkes aynı şartlarda aynı imkanlrla yaşıyorda. Bu kitaplar verem edecek beni offfffff offfffffff
aradığım gibi bişeyde bulamadım yaff

oy oyyyy canim benim . cok iyi anliyorum seni. allah yardimciniz olsun mehalim.
yürüyordum görmedim geldigini ondan cevabim gecikti. asil yakinda bomba gibi olacagim insallah 10000 adima bir cikayim . birakmam artik bu isin ucunu.
neyse yazayim artik bir adim atacak gücüm kalmadi.
7280 adim. 12 dakika step, 35 dakika bisiklet, 10 dakika cross trainer.
offfff aman allah kemiklerimmmmmm:bbo:

offfff aman allah kemiklerimmmmmm:bbo:

kaydirigubbakcemile3 hımm demek kemiklerin öyle ağrıyor haa.
annem biliyomusun böyle hareket yaparak kemik erimesininde önüne gçiyorsun. doktor anneme bol bol yürü demiş annemde her yere yürür gider benden dinç maşallah.

Ben müsadenizle yatıyorum artıkın kendinize çokk populer davranın emi yarın güzel sonuçlarla karşılaşmak dileği ilee:))

merhaba güzellerin takımı ben geldim gece kuşukaydirigubbakcemile4
zenancığım aralık annelerine yazmış onlara sormuş nerde bu kız diyekaydirigubbakcemile3
ayol burası benim 1. adresim canım benim onlar bilmez sizin bilmediğinizi
benim pek muhterem eşim kablosuz modem aldı bana 3gündür de kurmak için uğraşıyor olmuyor nihayet anladı aldığı modemde sorun olduğunu bende artık dayanamadım gece gece eski modemi kurdurdum yani zenan dan başka merak eden olduysayerimsenibeneğer:roflol: ben iyiyim allaha şükür sanırım bebeğimde iyi pazartesi gideceğiz kontrole
son olarak hepinizi o güzel yanaklarından öpüyorumŞeniz

ben geldimmmmmmm. bugün bir saat erken ciktik. yarin is yok yine. kisa calisma 50 saat borclandim firmaya bakalim daha ne kadar borclanacagiz. izine kadar sürer en azindan diyorlar. allah hakkimizda hayirlisini yazsin.
geldim mehalim aman canim hem oku hep bisiklet sür pek bir beter yoruldum step yapmadim daha. yürümedimde. ama yapacagimdaha. az dinleneyimde.
kallisim nerelerdesin ? ne yedin ne ettin anlat bakim accucuk. mercimekli salata tamamda baskaaaaaa?
zenanim ne güzel saclarin var güzelim be. güzel bir kestir hatta bir model bul yaninda götür.onlar yaparken dikkat et nasil sekle sokuyorlar aynini yaparsin. kisa kestir güzel gözlerin var cildinde cok hos bunlar ortaya ciksin kulaginin üstünde kestir yanlari.. birde uzun sallamali küpeler allahhhhhhkaydirigubbakcemile5
ayyy reyhan ablaaa nasil guzel anlattin yapim bunlari ben bigun en iyisi sagol canim ablam soyle bir imaj yapim kendime oy ay beni kokos yaptiniz allah sizi naapmasin emikaydirigubbakcemile3

Günaydın şekerler çok heyecanlaıyım bugun çokk öğle arsını nasıl edecem bilmiyorum sonuçları görmek için Bu yarışmaya katıldığımdan beri ilk defa bu kadar merak ediyorum sonuçları hadi hayırlısı.

**Kallisim listedeki elemanların yerleri kendi gruplamama göre değiştirmiştim canım sana uymazsa eskisi gibi yaparsın ok mi sultanım

sel (58 )
sportie ( 59.0)
Mehalim ( 61.1)
Kalliste (73.4)
zenan25 (73.7)
bijoux (74.8)
reyhanxx54 (75.6)
umuts76 (75.8)
chocolategirl ( 84.5)
cedric (102.6)
buseyrem (102.2) (Kendi isteği ile ayrıldı.)
xTABU ( 104.0 )

günaydın mehalim şekerciğim.. bende inanılmaz meraklı ve heyecanlıyım tartılmak için sanırsızlanıyorum bu arada geçen gün yok olmuşum ya hani tüm gün yoktum aslında ben gidip liposaction yaptırıp 8 kilo yağ aldırdım yani bugün garanti işimiz:roflol:

liste işini öğlene dek böyle tutarım ama sonra püsküütün kontrolleri için uymuyor değişmesi ...

sel (58 )
sportie ( 59.0)
Mehalim ( 61.1 / 60.0 / 1.1 / 1.80% )
Kalliste (73.4)
zenan25 (73.7)
bijoux (74.8)
reyhanxx54 (75.6)
umuts76 (75.8)
chocolategirl ( 84.5)
cedric (102.6)
buseyrem (102.2) (Kendi isteği ile ayrıldı.)
xTABU ( 104.0 )
[/QUOTE]

Çok isterdim 50 rakamları görmeyi baskuldede bir çok cambazlık yaptım ama ııı 60 dedi diretti:))

tamam kallisim şekerim ...
ay ben gene gecikecem takıldım buraya hadi öptüm efendim.. ekside gelen olursa patlat şaplağı kallisim:))

tamam kallisim şekerim ...
ay ben gene gecikecem takıldım buraya hadi öptüm efendim.. ekside gelen olursa patlat şaplağı kallisim:))

canım daha ne zorlayacaktın maşallah çok güzel gitmiş :teytey::nazar:

ekside geleni takımdan atacam didim ya:mymeka:

ben öğlene doğru tartılıcam falla form çayımı içip azıcıkta tepineyim delikafadulden

seniiii Şeniz a.s.
ben de seniiiiiii Mehalimm siz olmasaydınız götürmüştüm inanaın kaydirigubbakcemile5

ahh ahhh bijoux cnm bnm...kaç gündür bu ewde ne yapıorum biliomusun....yalancı tavuk göğsü tatlısı var ya...işte ondan yapıorum....
yapıpta yiyememek nedir bilirim...ama yemeyincede insan ayrı bi gururlanıo yaaaa...işte diosun azmim daha çok güven gelio insana...demekki yemeden durabiliomuşum diosun....işte bu tebrik ederim senii......kaydirigubbakcemile5
aaah ah valla zor oldu ama hakkatten beyin programlama işi bu. canım istemedi mi evet istedi ama yemicem dedimm. süper bir duygu nefsine hakim olmak :teytey:

geçen gün yok olmuşum ya hani tüm gün yoktum aslında ben gidip liposaction yaptırıp 8 kilo yağ aldırdım yani bugün garanti işimiz:roflol:
oo süper, madem 8 kilo aldırdın söyleseydin ya biz diyet yapmasaydık bu hafta :roflol: sen yeterdin takıma :icecream:

mehalim maşallah :nazar: güzel kilo vermişsin, darısı başımızaa.

ben daha tartılmadım, kahvaltıya kadar da düşünmüyorum :roflol::roflol:

ben geldimmmmmmm. bugün bir saat erken ciktik. yarin is yok yine. kisa calisma 50 saat borclandim firmaya bakalim daha ne kadar borclanacagiz.
reyhan ablacım bu senin borçlanmalar artıp artıp duruyor, ya dün gazetede 2010 sonu krizin düzelme başlangıcı diyordu çekilmez böyle ne yapıcaz ne edicez bilmem valla etkilenmeyen kalmadı:delphin:

dün mercimekli salata haricinde bir kase corn flakes yedim -akşam sebze çorbası içtim- 5 çilek -birde portakal -yedim hepsi bu kadar, aç aç geziniyorum hesapta ama zorlamadım aslında kendimi bu hafta böyle değişiklik olsun hem vücutta şaşırır gerçi dün gece çok baş ağrısı yaşadım aç kaldığımda vücudumun tepkisi hep böyle oluyor. bu hafta eski düzene devam inşallah bugün herkes güzel bir sonuç almıştır çabalarının karşılığındaa.s.

Back
X