- 23 Mart 2016
- 29.857
- 90.317
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #343.341
Ha evet biz bunu yaptik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa harikaymış bu yaa biz bir ebru setini batırdık belki bunu beceririzSüper ebn de yaptırayım. Teşekkürler paw!
❤
Çoraptan oyuncak?Ha evet biz bunu yaptik ❤
Sakat iş o biliyorum sonu gelmezyani öyle birşey olacak tehlikeli olmayacak sevecek ama çokta sevmeyecek yoksa ölene kadar yaptırıyor bayiliyorsun
hadi bakalım bulun hahaha
Ben de kendimi oyalamak için bakıyorum arada böyle şeylereKadının enerjisizliği beni benden aldıAma güzel bir etkinlik yapabiliriz sağol valla pawcım
Cherry Mom için buldukların bana da çok yaradı.
![]()
Aaaa bilmiyordum neyse bir gün kim milyoner olmak.istere kabul ederlerse joker olarak düşünüruzbenim tarih bilgim muhteşem sülüman kadar
![]()
Güzel olmuş yarışlar ama dediğin gibi ramazanda biraz sekteye uğrayabilir canım.Bugün yarışma yok yarın walk :)
Ramazan da geliyor bundan sonra muhtemelen sadece walklari yaparız zaten çoğu kişinin oruçluyken başı ağrıyor ziplayamaz diye düşünüyorum
Bu cogunluga en uygun gelen program sanırım
Ayrıca belki squat yarisi yapabilirizhepimiz birer squat girl oluruz
Pazartesi walk challenge
Sali boş
Carsamba walk challenge
Persembe boş
Cuma walk challenge
Cumartesi boş
Pazar zıp zıp challenge![]()
![]()
![]()
![]()
Bizde de aynıııııı. Sürekli sıkılıyorum anne, uf anne.Evde 10 dakikada bir bana sürpriz yap anne diyen cocuga ne yapardiniz valla sıyırcam artık![]()
Çorap bebek yapmıştıkÇoraptan oyuncak?
Ahahah aman olsun da eziyet etsin diye bakıyoruzGül'ün gulun benim.oglum yagizz delükanli olunca bende sizin bebelere gülerim![]()
Yaa ne güzel bugün de faydalı bi insan oldum
Güzel olmuş yarışlar ama dediğin gibi ramazanda biraz sekteye uğrayabilir canım.
Squat savaşları, plank kardeşliği ne varsa yapalım herkes iyi motive oluyo maaşallah
❤
Bizde de aynıııııı. Sürekli sıkılıyorum anne, uf anne.
Ooo bunu biz de yapalım.
Geçen gün ayakkabı dolabını karıştırıyordu bizim cimcime. Benim topuklu ayakkabılardan birini gözüne kestirmiş, istedi benden. Pek giymediğim bi ayakkabıydı iyice temizledim dezenfekte ettim verdim eline. Böyle bi tasarım yok. Yapıştırma boncuklarıı vardı onlarla süsledi ayakkabıyı. Artık neyle oyalayacağımızı şaşırdık
Bu da süpeeeer çok severler bizimkiler bunu
Çorap bebek yapmıştık![]()
Bence ye gitsin yaaaa nolcak ki sanki azcicik un kullaniyosun sosaSize bi soru eşim karnabarı beşamel soslu fırında istiyo acabası ondan yiyebilir miyim? Yoksa kendime ayrı mı yapayım![]()
Yicem galibaaBence ye gitsin yaaaa nolcak ki sanki azcicik un kullaniyosun sosa
Yanına bol salata yersen, ekmek yemezsen günlük ekmek hakkın yerine geçer hem![]()
Neyi okumadım bilmiyorum ama zıplamaktan yıprıdım :)
Zıplama yarışını iptal ettiler ama ben sana eşlik ediyorumNeyi okumadım bilmiyorum ama zıplamaktan yıprıdım :)
Nayır, nolamaz..Zıplama yarışını iptal ettiler ama ben sana eşlik ediyorum![]()
Fazlalıklara en iyi gelen şey cardio.. mekik ile göbek erimez diye bas bas bağırıyor spor hocalarıBen mekik falan düşünmüştum göbek bölgesinde fazlalığı olanlar varsa güzel olabilironda da böyle 10 binLer zorlanamaz
![]()
Halt yemişlerFazlalıklara en iyi gelen şey cardio.. mekik ile göbek erimez diye bas bas bağırıyor spor hocaları![]()
Zıplamaktan olmasın :)Keşke bilsem ben de şaştım kaldım alt bacak neden kalınlaşır ki![]()
Diyet yapma spor yapma sadece mekik çek olmaz diyollaaaaHalt yemişlerkoca göbeğimi farklı farklı şekillerde yaptığım mekikle Ayva göbek yaptım ben
![]()
Ay ama çok tatlı yaEvde 10 dakikada bir bana sürpriz yap anne diyen cocuga ne yapardiniz valla sıyırcam artık![]()