Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O konuda benim eltim çok katı 🙊 bişeyi beğenmezse direk odasına yolluyo. Ne seviyo ki sürekli mum yak başka süpriz bulamıyorum sen bana süpriz yap de 😂
Cherry Mom Cherry Mom yarın gözünü açar açmaz evet bugün sıra sende, sen bana sürpriz yap de. Bir gün sıranı savsan rahatlarsın :)

Nayır, nolamaz.. :skandal:bu kadar zıpladık kupa alamayacak mıyız :KK70: :sampiyon: Oysa bugün rekorlar gelecekti ikimizden de.. izin vermediler 🤣Neyse cuma tartısına ve spor puanına çalışmış olduk.
Ben okuduğum için şevkim kırıldı çok şeapmadım sen kazancan muhtemelen yemekten sonra bi tur daha zıplarım belkim :KK70:
Zıplamaktan olmasın :)
Olabilir ama olmasaymış keşkeee 🤣

Ben okuduğum için şevkim kırıldı çok şeapmadım sen kazancan muhtemelen yemekten sonra bi tur daha zıplarım belkim :KK70:
Benim hiç niyetim yok ama pilav yiyeceğim belki onun için az daha zıplarım ama hiç istemiyorum. Daha kol çalışacağım. Bu saat olmuş bölgesel sıfır :) bu kez kolda istikrar istiyorum :)

Benim hiç niyetim yok ama pilav yiyeceğim belki onun için az daha zıplarım ama hiç istemiyorum. Daha kol çalışacağım. Bu saat olmuş bölgesel sıfır :) bu kez kolda istikrar istiyorum :)
Yok beeee ne zıplaması boşver zıplama bölgesel daha önemli :KK70:

Kızlar yok böyle bir kalça bacak omuz ağrısı.. p90x3 2. Gününü yaptım hit cardıo resmen.. Cherry Mom Cherry Mom hit cardıo puanı 5 olsun mu... Yarım saatte insanın burun ucundan ter damlar mı ya 😩 her yerim kopuyordu şimdi elektrik verecem her yerine masaj yaptıracam 😂
Aldigin program demi 😂

Cnm kol çalışması için neler yapıyorsun? Video falan var mı? Bu arada dambıl falan yok bende baştan diyim 😬

Size bi soru eşim karnabarı beşamel soslu fırında istiyo acabası ondan yiyebilir miyim? Yoksa kendime ayrı mı yapayım :cry:
Ye ne olacak ölçüyü ayarladiktan sonra sikinti olmaz. Besamelin icindeki unu ekmege sayarsin yagida yemegin yagina sayarsin oldu bitti gitti 😂😂

Back
X