- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #343.421
SeninCumaya ancak oluyor o bende![]()
Perşembe Cuma arası kilo vermelerine hastayım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SeninCumaya ancak oluyor o bende![]()
Bende de çaktırma ama cuma gunu olursada az oluyor işte bir kaç gün önceden düşsek üstüne koysak ne guzel olur sonra cuma geriliyorumCumaya ancak oluyor o bende![]()
Bende butun haftayi stresle gecirip sonra 100 gr 200 gr şukretmekle geciyorum cumayjSenin
Perşembe Cuma arası kilo vermelerine hastayım.
Bende bende ama eksi gormeyince persembe biraz sikiyorum o eksi de oyle cikiyor ortaya bir gun nasil olsa cuma eksi gelirim deyip patlayacagim bir yerde ama hadi hayirlisiBende de çaktırma ama cuma gunu olursada az oluyor işte bir kaç gün önceden düşsek üstüne koysak ne guzel olur sonra cuma geriliyorum![]()
En az 3 kilo verir gelir bakin görün
Ahahaha işte ekip ruhu :) ama kazanan biz olacağız.. kesin atlamayıGeriye kalan 1 taneyi de ben atladim![]()
Geçen hafta bize göre rekor kilo verdiğimiz için bu hafta hiç bozmadan devam etmemiz lazım canım inşallah yine 200 üstünde birşeyler çıkar 500 süper olurBende bende ama eksi gormeyince persembe biraz sikiyorum o eksi de oyle cikiyor ortaya bir gun nasil olsa cuma eksi gelirim deyip patlayacagim bir yerde ama hadi hayirlisi
Bizim grup sporcu bizi gecemezsiniz.Ahahaha işte ekip ruhu :) ama kazanan biz olacağız.. kesin atlamayıyoksa ben de gaza geleceğim. Bacaklarda derman yok :)
Benim bünye kafayı yedi son sporlarla :)En az 3 kilo verir gelir bakin görün
Ee bizim grup Karamürsel sepeti mi.. biz de gayet iyi spor yapıyoruz litfenBizim grup sporcu bizi gecemezsiniz.![]()
Insallah. Ayagimin agrimasi spor kalitemi dusurdu bu hafta sonuc ne olur bilmiyorum. Bugun lahanaya basladik bakalim. Persembe tartiliyorduk demi yarin detoks mu yapsak ne yapsakGeçen hafta bize göre rekor kilo verdiğimiz için bu hafta hiç bozmadan devam etmemiz lazım canım inşallah yine 200 üstünde birşeyler çıkar 500 süper olur
Bizim grup sporcu bizi gecemezsiniz.![]()
Ee bizim grup Karamürsel sepeti mi.. biz de gayet iyi spor yapıyoruz litfen![]()
O pilatesi ben disinda patates olarak okuyan oldu mu acaba. Reyyan okumus olabilir belkiBidakine dk tutiyim o zaman![]()
Puanıma yapıştım bırakmam her bir puanda alınteri kan göz yaşı var
EveeettttttEe bizim grup Karamürsel sepeti mi.. biz de gayet iyi spor yapıyoruz litfen![]()
Evet Reyyan okumusturda sen niye okudun git.yemek yeO pilatesi ben disinda patates olarak okuyan oldu mu acaba. Reyyan okumus olabilir belki![]()