Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merak etme ben de 10 bin yapamam 🤪🤣 ama keşke akşam 10 a kadar uğramasaydım. İptal edildiğini duyunca yarışın direk yatışa geçtim :)
Benim de hevesim kaçmıştı sonra dedim ki deniz zıplarsa farkı kapatabilemeyiz kalk kızım paw :KK70:
Acaba sen kaç yaptın hiç ondan bahsetmiyorsun 9999 mu 🤣
O bi sır söyleyebilemem yarış iptal edilmiş olsa da senle yarışıyorum 9da müsaitsen buluşalım :KK70:
O pilatesi ben disinda patates olarak okuyan oldu mu acaba. Reyyan okumus olabilir belki 🙈🙈🙈
Ahhahaha çok güldüm :KK70:

Iyi aksamlar kizlar bugünki menüm.

Sabah 1 yagda yumurta 2 parca peynir 5 zeytin çay domates salatalik söğüş,siyez unundan 1 dilim ekmek.

Ara şekersiz türk kahvesi

Ögle 1 tabak taze fasulye 1 dilim ekmek salata

Ara limonlu cay 2 tane pizza kraker

Aksam taze fasulte yogurt

2litre su

7000 adım. Cherry Mom Cherry Mom
İyi akşamlar canimmm

Evetttt Umutumut82 Umutumut82 den yes fiteeeee 70 puannnn hemen yazayım mazaallah unuturum flan:kahve::KK69::KK69::KK69:

💪💪 Baksaniza su kaslara :KK53:
Allah'ım bugun tipimi görmeliydiniz kahve iciyorum bardağı sehpaya koyarken kolum dikkatimi çekti kaslarım belirginlesmis ayyy ne güzel olmuş diyorum bardağı koyuyorn geri alıyorum koyuyorum geri alıyorum 🙈🙈🙈🙈 neyse bu aramızda kalsin :KK53::KK53::KK70::KK70::KK70::KK70:
Sen kolunu ne kadar çalıştırıyorsun benim bölgeselin 1000 tanesi çoğu zaman kol oluyor. Ne zaman toparlar sence :)

Benim de hevesim kaçmıştı sonra dedim ki deniz zıplarsa farkı kapatabilemeyiz kalk kızım paw :KK70:

O bi sır söyleyebilemem yarış iptal edilmiş olsa da senle yarışıyorum 9da müsaitsen buluşalım :KK70:

Ahhahaha çok güldüm :KK70:
9 a randevulaştıysak ben de devam ediyorum o zaman güzelim. Yattığım yerde saat 9 olsun diye beklememem değil mi. Tamam hadi devam edelim o zaman yarın dinleniriz :)

9 a randevulaştıysak ben de devam ediyorum o zaman güzelim. Yattığım yerde saat 9 olsun diye beklememem değil mi. Tamam hadi devam edelim o zaman yarın dinleniriz :)
Ama ben sana yetişeyim diye 9 o sen yatsaydın 😂

Ben daha bugün Cuma günkü kiloyu yakaladım neden boyle ödemlendim yaa:KK43:

Ben de artıdayım. Böyle bir iki hafta kilo aşağı yukarı oynuyor sonra birden pat diye düşüyor. Tam sabır işi. O yükselme evresinde sabır gerekiyor ilte. Demoralize olmamak gerekiyor ama zor tabii🙈

Ben de artıdayım. Böyle bir iki hafta kilo aşağı yukarı oynuyor sonra birden pat diye düşüyor. Tam sabır işi. O yükselme evresinde sabır gerekiyor ilte. Demoralize olmamak gerekiyor ama zor tabii🙈
Olmayacagiz canım bu hafta sarı kart tehlimemizde yok seni rahatca alacağız listeye guzel bir sayıyla gir inşallah 😍

Back
X