Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar size bir sey daniscam ben ayran diyeti hiç yapmadım şu nohutlu bulgurlu olandan yapayım diyorum ama bakliyat beni cumaya sisirmesin 🙄 kilo verenler nasıl verdi diyorum bir yandan da sizce ??
Birde sade ayran ve yanına hafif yemeklerle olanı var onu.mu yapsam
Hafta basinda baslayip denemek lazim bunyeye gore degisir. Bende sikinti olmuyor ama kimisinj sut yogurt kimisini bakliyat sisiriyor. Risk alma bildigin birseyi yap simdi sonra hafta basinda dene sonuca gore devam edersin. Bu arada ben koronadan ciktim ramazan psikolojisjne girdim gibj sanki bi daha yemek yiyemeyecekmisim gibi ozellikle de kahvaltida kendimj kaybetmenin esiginden donuyorum

Hafta basinda baslayip denemek lazim bunyeye gore degisir. Bende sikinti olmuyor ama kimisinj sut yogurt kimisini bakliyat sisiriyor. Risk alma bildigin birseyi yap simdi sonra hafta basinda dene sonuca gore devam edersin. Bu arada ben koronadan ciktim ramazan psikolojisjne girdim gibj sanki bi daha yemek yiyemeyecekmisim gibi ozellikle de kahvaltida kendimj kaybetmenin esiginden donuyorum
Mantikli oyle yapayım
Aman canım sende dikkat et hiç gerek yok geri gitmeye 🙈

💪💪 Baksaniza su kaslara :KK53:
Allah'ım bugun tipimi görmeliydiniz kahve iciyorum bardağı sehpaya koyarken kolum dikkatimi çekti kaslarım belirginlesmis ayyy ne güzel olmuş diyorum bardağı koyuyorn geri alıyorum koyuyorum geri alıyorum 🙈🙈🙈🙈 neyse bu aramızda kalsin :KK53::KK53::KK70::KK70::KK70::KK70:
Sesli güldüm resmen 😂😂

Şimdi bizim grup geride miyiz ileri de mi? Kaç fark var arada .. ben daha listede değilim ama benim de spor puanım ekleniyor mu
Gun sonunda bugunkuleride ekleyeyim atayım canım listede olmasanda spor puanlarin ekleniyor ondan bağımsız 😍
Dünkü sonuçlara göre yes fit bir tık önde 😍

Şu yulafı hiç yiyemiyorum ya sadece şey yapınca yiyebiliyorum yulaf, muz, bitter çikolata karıştırıp fırında pişirince o da çikolatadan muhtemelen 🤓
😂😂 Ben alıştım tadına ya bazen pişirip lapasini yapıyorum bazen öyle sade üzerine meyve süt koyup yiyorum. Yumurtalı peynirli kahvaltıdan sıkılınca iyi seçenek oluyo 😍 ama bal ya da pekmezle tatlandiriyorum mutlaka

😂😂 Ben alıştım tadına ya bazen pişirip lapasini yapıyorum bazen öyle sade üzerine meyve süt koyup yiyorum. Yumurtalı peynirli kahvaltıdan sıkılınca iyi seçenek oluyo 😍 ama bal ya da pekmezle tatlandiriyorum mutlaka
Ben de çok denedim de yok saman gibi geliyo barışamadık kendisiyle 👀

dennisgo dennisgo 8250 yapabildim her yanıma kas gevşetici sürüp yaticiğiiiim 🤓
İyi ki yatmamışım yoksa geçiliyormuşum. 7.500 ile yatıştaydım.. 10 bin yapmak amacıyla kalktım ama gerçekten olmadı. Son zıplama ile ancak 9 bin..fakat tam manyaklık tekrarı olmasın bence :)

İyi ki yatmamışım yoksa geçiliyormuşum. 7.500 ile yatıştaydım.. 10 bin yapmak amacıyla kalktım ama gerçekten olmadı. Son zıplama ile ancak 9 bin..fakat tam manyaklık tekrarı olmasın bence :)
Evet bence de bu gazla kalalım çok pis pert oldum 🙈

Back
X