Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nermincim sen kendi travmanı nasıl buldun ya? İşin en zor kısmı o bence. Gerisi o duyguyu boşaltmak ve sıradanlaştırmak zaten. Bunu da doğru vuruşlarla, kendi kendine yüksek sesle kendinde ki travmayı dile getirerek ve bunun senin için artık sıradan bir şey olduğunu kabul ettiğini, o duyguyla artık barıştığını sesli bir şekilde tekrarlayarak yapıyorsun. Timüs bezinin olduğu yerlere, dudak üstüne, gözlerinin aldında burnuna yakın olan yerlere ve başının üstüne parmak uçlarıyla basınç uygulayarak sözleri tekrarlayıp duygunu boşaltıyorsun.
Ama travmayı ben hipnoza giderek buldum mesela. Sen kendi kendine nasıl buldun?
Tamda bunu sordum pamukçum.o kitaplarda bu travma nasil bulunur,bulunca hangi sozlerle atilir gibi tarifler varmi diye

Süpersin canım 50 dakika yürüyüştür insani olan. Biz pawlover pawlover ile kafayı yedik ama hemen anladık hatamızı :)
Sakalim yokki😬sonra bu sporlari yapamiycan az yap oz yap diyom💪,hele o minnoş varya o insallah o basagrilariyla bu ziplamalarin alakasi yoktur🙆

Olmayacagiz canım bu hafta sarı kart tehlimemizde yok seni rahatca alacağız listeye guzel bir sayıyla gir inşallah 😍

valla listeye girince daha bir asılacağım ben kendimi biliyorum. Listede olmayınca daha rahat takılıyorum çok sıkmıyorum kendimi. Hevesle bekliyorum.😍

Kizlar size bir sey daniscam ben ayran diyeti hiç yapmadım şu nohutlu bulgurlu olandan yapayım diyorum ama bakliyat beni cumaya sisirmesin 🙄 kilo verenler nasıl verdi diyorum bir yandan da sizce ??
Birde sade ayran ve yanına hafif yemeklerle olanı var onu.mu yapsam

Bence yemekli olanı düşün bakliyat illa bir şişiriyor.

Tamam tatlım öyle olsun 🥰sen daha iyi bilirsin 😘

Aynen canım bugün geberdim... Ben o 4 bin zıpzıpı yapmamalıydım.. hala acısı çıkıyor inşallah yarına geçer bakalım..

ya ben bugün hiç durmadan 100 ip atladım az daha kalbim duruyordu. Siz nasıl yapıyorsunuz 4000 zıp zıp falan. Sonrasında naaıl ayakta duruyorsunuz yahuuuu 😃

Daha önce 105 kg dan 63kg ya indigimde günde 10km yürüyordum tık demeden. ama simdi hastaligimdan dolayi göz damarlarim çok ince biraz fazla zorlansam sabaha kadar agridan uyuyamiyorum. buna da şükür

Aaa bu neden kaynaklanıyormuş ki? Göz damarların nasıl ve neye bağlı olarak inceldi?

Şu yulafı hiç yiyemiyorum ya sadece şey yapınca yiyebiliyorum yulaf, muz, bitter çikolata karıştırıp fırında pişirince o da çikolatadan muhtemelen 🤓

pawcım nrmyn nrmyn in yulaf çikolata tarifini dene mutlaka, harika oluyor. Kızım yemezdi o da yedi şaşırdım. nrmyn nrmyn müsait olduğunda şu travmayı nasıl bulduğunu bana yazarsan sevinirim. Özelden de yazabilirsin, nasıluygun görürsen.😃 Çalışmasını nasıl yaptığını merak ediyorum.

pawcım nrmyn nrmyn in yulaf çikolata tarifini dene mutlaka, harika oluyor. Kızım yemezdi o da yedi şaşırdım. nrmyn nrmyn müsait olduğunda şu travmayı nasıl bulduğunu bana yazarsan sevinirim. Özelden de yazabilirsin, nasıluygun görürsen.😃 Çalışmasını nasıl yaptığını merak ediyorum.
Bendee banada yazin

İyi ki yatmamışım yoksa geçiliyormuşum. 7.500 ile yatıştaydım.. 10 bin yapmak amacıyla kalktım ama gerçekten olmadı. Son zıplama ile ancak 9 bin..fakat tam manyaklık tekrarı olmasın bence :)

Deniz sen kesinlikle tanımlanamayan varlıksın bunu anladım 😂😂😂😂ya da benim aklım falan yetmiyor anlamlandıramıyorum 10.000 zıplamayı falan😂😂😂 Ya benim vücut hantallaşmış ama sporsuzluktan kesinlikle açılması gerektiğini bugün yoga yaparken anladım. Yogaya başlangıç videosu yaptım bir de bir şey yok yani... Normal şartlarda her halükarda başını dizine değdiren ben fazla havaya girmiş olacağım ki öyle bir yeteneğim kalmamış. Vücudumu açmaya çalışacağım bundan sonra her gün azar azar da olsa....

Bari cuma karşılığını alsak bu gazın :)
Ay inşallah ödemli çıkmayız 😂
Süpersin canım 50 dakika yürüyüştür insani olan. Biz pawlover pawlover ile kafayı yedik ama hemen anladık hatamızı :)
Karantina çılgınlıkları mı yoksa özümüzde mi vardı 🤣
Sakalim yokki😬sonra bu sporlari yapamiycan az yap oz yap diyom💪,hele o minnoş varya o insallah o basagrilariyla bu ziplamalarin alakasi yoktur🙆
Ben galibası baş ağrısının sebebini buldum susuzluk sanırım dün akşama kadar hiç su içmedim sonra liste yazcam diye 2 litreyi birden içtim 🤭 bugün de listeye yazdım bari içeyim diye hala zorluyorum
Deneyeyim bi ara 🤩

Back
X