- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #343.521
Bunu diil travmayiLeyl-i-fer
Çikolata Tadında Yulaf Tarifi
-2yk yulaf
-1tk sirke
-1tk kakao
-2 tk pekmez
-yarım tk tahin
Karıştır ve yulaflar biraz şişene kadar beklet.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu diil travmayiLeyl-i-fer
Çikolata Tadında Yulaf Tarifi
-2yk yulaf
-1tk sirke
-1tk kakao
-2 tk pekmez
-yarım tk tahin
Karıştır ve yulaflar biraz şişene kadar beklet.
Tamda bunu sordum pamukçum.o kitaplarda bu travma nasil bulunur,bulunca hangi sozlerle atilir gibi tarifler varmi diye
Bunu diil travmayi☺
Geçmiş olsunKızlar benim midem çok kötü sabahtan beri yatıyorum şimdi yine yatıcam yarın size yazarım olur mu bugünlük beni affedin
Kızlar benim midem çok kötü sabahtan beri yatıyorum şimdi yine yatıcam yarın size yazarım olur mu bugünlük beni affedin
Aaa bu neden kaynaklanıyormuş ki? Göz damarların nasıl ve neye bağlı olarak inceldi?
İlk defa duydum . Çok doyurucu bi çorba gibi göründü gözümeK KuruPapatya nohut.yesil mercimek bulgurla yapılan tuzsuz bir yoğurt çorbası yapıp gün içinde onu iciyorsun
Tutuyomuymuş? Hani ki bacak?
Bence tutmuyor
Paw valla sen bugün ziplamasaydn bu fark iyice açılır kapanmazdı iyi taktik 🖐Tutuyomuymuş? Hani ki bacak?
Vaaaaavvvvv yesssssKizlarrr şimdiye kadar ki rekor puanlar bunlar sanırım hiç böyle yüksek puanlar görmedi bu tabloherkesi tebrik ederim ama no kiloyu cani gönülden tebrik ederimmm evet bizi gectinizzzzzz
:)))) fark 462 cuma günü sonucunu coook merak ediyorum ❤❤❤
Eki Görüntüle 2623463
Geçmiş olsunKızlar benim midem çok kötü sabahtan beri yatıyorum şimdi yine yatıcam yarın size yazarım olur mu bugünlük beni affedin
Bencede en azindan o.zararsiz öbürünü hafta başında deneyeyimBence yemekli olanı düşün bakliyat illa bir şişiriyor.
Niye geri geliyor acaba kişinin kendi detoks sonrası costugu için mi yoksa başka bir sebep miBen ertesi gün iyi eksi geliyodum ama cabuk geri geliyodu ve o gun sis oluyosun tabi
Menüme kalpli smile koyup sonra da çekince dedim sonuçlar kötü gelecekKizlarrr şimdiye kadar ki rekor puanlar bunlar sanırım hiç böyle yüksek puanlar görmedi bu tabloherkesi tebrik ederim ama no kiloyu cani gönülden tebrik ederimmm evet bizi gectinizzzzzz
:)))) fark 462 cuma günü sonucunu coook merak ediyorum ❤❤❤
Eki Görüntüle 2623463
Hiç.durmadan 100 yerine 50 yap canım sen benim kalemimsin çünküya ben bugün hiç durmadan 100 ip atladım az daha kalbim duruyordu. Siz nasıl yapıyorsunuz 4000 zıp zıp falan. Sonrasında naaıl ayakta duruyorsunuz yahuuuu![]()
Ben şimdi alana kadar 1 litrelik kavanoza ayran koydum iki kolumla uzun süredir çalkalayip kol kaslarımı geliştiriyorum olur demiCanım benimkiler 1er kg lik iyi geliyor uzun süreli hareketlerde baya yakıyor kasları