- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #343.541
AAaa iki kere bastiysam ondandır yavrum aşkolsunMenüme kalpli smile koyup sonra da çekince dedim sonuçlar kötü gelecek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AAaa iki kere bastiysam ondandır yavrum aşkolsunMenüme kalpli smile koyup sonra da çekince dedim sonuçlar kötü gelecek![]()
Sonrada o ayranlari iciyormusunBen şimdi alana kadar 1 litrelik kavanoza ayran koydum iki kolumla uzun süredir çalkalayip kol kaslarımı geliştiriyorum olur demi![]()
İşte heyecanla bekleyince bende korktum galibaAAaa iki kere bastiysam ondandır yavrum aşkolsun![]()
Sonrada o ayranlari iciyormusun![]()
Canım gün boyu dansı nasıl hesaplasamÖglen
Kızıma yaptığım patates cildinden 5_6 tane yedim
1 dilim ekmek
Akşam
Fasulye yemeği
2 dilim ekmek
1 litre su
Gün boyu hareket ve dans
Şimdi de 1 bardak ayran. Gün boyu çalkaladım bakalim nasıl oldu![]()
Nasıl yahu yattı mı bizim takım nasıl oldu bu ben yarın hiç bişey yapamam ölüyomKizlarrr şimdiye kadar ki rekor puanlar bunlar sanırım hiç böyle yüksek puanlar görmedi bu tabloherkesi tebrik ederim ama no kiloyu cani gönülden tebrik ederimmm evet bizi gectinizzzzzz
:)))) fark 462 cuma günü sonucunu coook merak ediyorum ❤❤❤
Eki Görüntüle 2623463
Zıpladım da noldu yine açmışlar arayıPaw valla sen bugün ziplamasaydn bu fark iyice açılır kapanmadı iyi taktik 🖐![]()
Nasıl yahu yattı mı bizim takım nasıl oldu bu ben yarın hiç bişey yapamam ölüyom![]()
Hadi inşallah
Onu bende yapiyom koyup cekiyomMenüme kalpli smile koyup sonra da çekince dedim sonuçlar kötü gelecek![]()
Hahaha yaa iyi ki yapmışsın amaaTutuyomuymuş? Hani ki bacak?
İnanamıyorum ama yaaa hahahaha yarın hemen en yüksek puanlı sporları yapmalıyımmmKizlarrr şimdiye kadar ki rekor puanlar bunlar sanırım hiç böyle yüksek puanlar görmedi bu tabloherkesi tebrik ederim ama no kiloyu cani gönülden tebrik ederimmm evet bizi gectinizzzzzz
:)))) fark 462 cuma günü sonucunu coook merak ediyorum ❤❤❤
Eki Görüntüle 2623463
Bende bende cardio + zıplama gideceğimHahaha yaa iyi ki yapmışsın amaa
İnanamıyorum ama yaaa hahahaha yarın hemen en yüksek puanlı sporları yapmalıyımmm
Ortalama 500 o yapıyor zaten
Koca yürekli paw sizin için bacaklarını feda ettiHahaha yaa iyi ki yapmışsın amaa
İnanamıyorum ama yaaa hahahaha yarın hemen en yüksek puanlı sporları yapmalıyımmm
Bunları burada konuşmasak iyiydi hahahaha pusuda yatan rakipler varBende bende cardio + zıplama gideceğim![]()
Yarın yatmamam lazım ki perşembe yatabileyim dua edin de kas gevşetici işe yarasınBunları burada konuşmasak iyiydi hahahaha pusuda yatan rakipler var![]()
Evet yarın iki günlük spor yapıp Perşembe yatmak lazım ahahahaYarın yatmamam lazım ki perşembe yatabileyim dua edin de kas gevşetici işe yarasın![]()