- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.322
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #343.561
Hahhaba valla öyle oldu gel masaj yapalımKoca yürekli paw sizin için bacaklarını feda etti![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahhaba valla öyle oldu gel masaj yapalımKoca yürekli paw sizin için bacaklarını feda etti![]()
Kendine Çok yüklenmesen iyiydiYarın yatmamam lazım ki perşembe yatabileyim dua edin de kas gevşetici işe yarasın![]()
Kendine Çok yüklenmesen iyiydi![]()
Ben bence 3 günlük yaptım amaEvet yarın iki günlük spor yapıp Perşembe yatmak lazım ahahaha
GeldimHahhaba valla öyle oldu gel masaj yapalım![]()
No kilooooo nerdesinizzz. Tek kaldım burdaaa
Hiiiç öyle oyunlara gelmeeemmKendine Çok yüklenmesen iyiydi![]()
Tamam ben yarın 3 günlük yapayım sen yat dinlen
No kilooooo nerdesinizzz. Tek kaldım burdaaa![]()
Vala şuan teksin canım kimse yokNo kilooooo nerdesinizzz. Tek kaldım burdaaa![]()
Sen de bizdensin damlaEh akmasamda damlarim bende![]()
Yarın walk mı vardı ilk sayfadaki spor listesi eskisi galiba unuttum şuanVala şuan teksin canım kimse yok![]()
Bizim grupta da yarısı yapmamış zaten. 2 3 kişi pek yazmıyor zatenVala şuan teksin canım kimse yok![]()
Ya sorma sizin grupta aktif olmayanlar var napcaz onları yaBizim grupta da yarısı yapmamış zaten. 2 3 kişi pek yazmıyor zaten☹![]()
Bizim grupta da yarısı yapmamış zaten. 2 3 kişi pek yazmıyor zaten☹![]()
Bilmiyorum ki o yüzden de ilerlemek güçleşiyorYa sorma sizin grupta aktif olmayanlar var napcaz onları ya
Sular da bosa akiyoooSen de bizdensin damlahe bu arada listeler seni çok özlemiş
![]()
Olsun daha çok lazım
Aktif olma sözü verip olmayanlara bir hafta daha şans verip çıkarsan mi napsanBilmiyorum ki o yüzden de ilerlemek güçleşiyor![]()
Başucumda su varsa içeyim yoksa kalkabilemicemSular da bosa akiyooo![]()
Bence karsilastirirsaniz pek fark yok bizde de aktifler var ama sağlık sorunu olan 2 arkadas var. Nermin umut bluue düne kadar iyi.spor yapıyordu bu aralar bıraktıBilmiyorum ki o yüzden de ilerlemek güçleşiyor![]()