- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #343.861
Şimdilik anladımİlk oruc için Cuma ikindi
Sonraki.cumalar persembe gününden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdilik anladımİlk oruc için Cuma ikindi
Sonraki.cumalar persembe gününden
Ben hatırlatırım kuzum herkese ya takma kafanaŞimdilik anladım![]()
Ahhhh*22 Nisan Walk Walk Challenge Sonuçları*
Evvet sayın seyirciler bugün çok çekişmeli bir yarış oldu!Calypso95 yazana kadar
Ceylansnn 1. ,
Cherry Mom 3. ydü
SonraaaCalypso95 atağa geçti vee 21180 adım ile 1. Oldu
Ceylansnn 20000 adım ile 2. liğe
C Cagrihilal1 15784 adım ile 3. lüğe geriledi
Cherry Mom 11503 adım ile böylelikle ilk 3'e girme şansını kaybetti, ona müessesemizden bir teselli ödülü vermeyi uygun gördük
birsevgi 9315 adım
hanmeli 8000 adım
balpamuk 5767 adım
Tempus 4500 adım
_nazenince_ 4500 adım ile biz de seyirci statüsünden sıyrılamadık
birsevgi gururla sunar efenim
![]()
Ben de öyleee . Maşallahın var o kadar spor yapma yorma kendini yahuuTakibindeyim rakip![]()
Herkes gizli gizli yürümüş kiiizzAhhhhCalypso95 beni tahtımdan etttin bugünde sinsi planlar icindeydim kimse yürümüyor gibi gelmişti kesin 3. Olurum diyordum
şaka bir yana tebriklerrr kizlarrrr
![]()
Geçmiş olsun canımDüne göre iyiyim canım biraz yemeği fazlalaştırdım içim rahat değil ama midem iyi olsun toparlarım diye düşünüyorum
Ahahaha sabah başladım ama 10 bin ve leslie yaptım kocam da yürüyüşe çıkarınca olduAhhhhCalypso95 beni tahtımdan etttin bugünde sinsi planlar icindeydim kimse yürümüyor gibi gelmişti kesin 3. Olurum diyordum
şaka bir yana tebriklerrr kizlarrrr
![]()
*22 Nisan Walk Walk Challenge Sonuçları*
Evvet sayın seyirciler bugün çok çekişmeli bir yarış oldu!Calypso95 yazana kadar
Ceylansnn 1. ,
Cherry Mom 3. ydü
Cherry Mom 11503 adım ile böylelikle ilk 3'e girme şansını kaybetti, ona müessesemizden bir teselli ödülü vermeyi uygun gördük
birsevgi 9315 adım
hanmeli 8000 adım
balpamuk 5767 adım
Tempus 4500 adım
![]()
Tebriks kızlaaar*22 Nisan Walk Walk Challenge Sonuçları*
Ceylansnn 1. ,
Cherry Mom 3. ydü
birsevgi 9315 adım
hanmeli 8000 adım
balpamuk 5767 adım
Tempus 4500 adım
![]()
Aslan rakibimAhahaha sabah başladım ama 10 bin ve leslie yaptım kocam da yürüyüşe çıkarınca oldu![]()
Allah bagislasinSagol canım. Yok 1 tane
Allah güç kuvvet versin ki çocuklarının hep başında olasın....çalışan çocuklu anne olmak zaten zorken bide tek ebeveyn çok özveri gerektirir ki...helal olsun derim....Hıhım ve 2 çocuklu![]()
İyi gecelerrrrr hoşgeldin canım nasılsınIki geceler kızlar gece kuşu geldii![]()
Hiç iyi değilim canim. Sağ kaburgamda ciddi bir batma var derin nefes alamiyorum. Bugun markete gittim oradan eczaneye ugrayip kas gevşetici aldim ama az once yine hapşuramadımİyi gecelerrrrr hoşgeldin canım nasılsın
Ay çok geçmiş olsun sporda mi sakatladin neden oldu acaba :/Hiç iyi değilim canim. Sağ kaburgamda ciddi bir batma var derin nefes alamiyorum. Bugun markete gittim oradan eczaneye ugrayip kas gevşetici aldim ama az once yine hapşuramadım