Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Neden hasta mı? Senin gözüne ne oldu?
Sokakta bişey yemiştir biz görmeden muhtemelen. Görünce çıkarıyorum ağzından nerde kemik var yiyo 🤦🏻‍♀️ Gözümü de hiç bilmiyorum ki 2 kez daha böyle kapanmıştı gün geçtikçe daha da kapanmıştı inşallah öyle olmaz
Günaydın ne oldu yahu
Sabırlarım sınanıyooorr 🙈

Sokakta bişey yemiştir biz görmeden muhtemelen. Görünce çıkarıyorum ağzından nerde kemik var yiyo 🤦🏻‍♀️ Gözümü de hiç bilmiyorum ki 2 kez daha böyle kapanmıştı gün geçtikçe daha da kapanmıştı inşallah öyle olmaz

Sabırlarım sınanıyooorr 🙈
Çayla silsen gözünü. Rahatlatır belki. Alerjim nüksedince damlatırım iyi gelirdi biraz.

Hiç iyi değilim canim. Sağ kaburgamda ciddi bir batma var derin nefes alamiyorum. Bugun markete gittim oradan eczaneye ugrayip kas gevşetici aldim ama az once yine hapşuramadım
Geçmiş olsun canım inşallah ciddi bir şey yoktur

Günaydınnnn kizlarrr :KK68:
23 nisan bayramınız kutlu olsun çocuklarımız gönüllerince yasayamadilar maalesef bu bayrami :KK43: burda okullar daha aylar onceden gösteri çalışmaları yapıyorlardı yavrucaklarin hevesi yarımkaldı inşallah yakın zamanda biter gider bu sıkıntılar
Evet yaa gösteri hazırlığı yapıyorduk biz de, elbise siparişleri bile verilmişti. Heveslerim kursağımızda kaldı sağlık olsun
Tüm çocukların ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun 😘😘😘😘😘😘

Günaydın kızlar nasılsınız?
İyidir canım sen nasıl oldun

Çay içmiyoruz ki biz hiç 🙈 var mı çay bakiiim
Bitki çayı yla yap canım. Özelikle papatya, yoksa Yeşil çay koy.

Evet yaa gösteri hazırlığı yapıyorduk biz de, elbise siparişleri bile verilmişti. Heveslerim kursağımızda kaldı sağlık olsun

Papatya var dur kaynatıyım hemencecik

Evet aslında papatya iltihaba iyi gelir demi? Yeşil çay da aynı şekilde. Aklımızda bulunsun. Sağol cnm

Back
X