• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bir çok damacana suyun arıtmadan doldurulduğunu duymuştum ve internetten aratabilirsin öyle olduğuna dair çok şey yazılmış😃 O zaman neden kaynağı bende olmasın😂
Evet onu ben de duydum. Yüzlerce su markası var. Hepsi doğal kaynak suyu değil. Arıtma su

Bir çok damacana suyun arıtmadan doldurulduğunu duymuştum ve internetten aratabilirsin öyle olduğuna dair çok şey yazılmış😃 O zaman neden kaynağı bende olmasın😂
Önemli bişeyden değildir kuzum inşallah. Hiç yaşamadım o yüzden bişey diyemiyorum

Canım bizim bi arkadaşında vardı. suyun tadı çok güzeldi. İçimi hafifti. Ben çok beğenmiştim açıkcası tadını. İyi bi marka ise düşünebilirsin

Maaşallah fıstığaaa. Çok tatlıı😍😍😍😍
Ay gercekten mi😂😂
İyi bakalım içime su serptiniz. Teşekkür ederim kızlar 😍

Kizlar bende cezaya katılıyorum ve aklimdada bir şeyler var ama gel gör ki bazı durumlarda ceza vermek olmuyor mesela
@arasveannesi kız saglkci hemde 2 küçük çocuğu var korona dönemi.bitene kadar gönlüm onu cezalardan muaf tutmak istiyor🙄
@melita09 özelden yazıp durumunu iletti korona sebebiyle bu konuyla ilgili bir kurumda çalışıyor yoğunlukları varmis rica etti menülerden onuda şimdilik muaf tuttuk tabi diyete devam edecek + gelmeme sözü aldim 😍
@Leyl-i-fer zaten asıl listede değil mezun üyemiz o yüzden onada menu baskısı yapamıyorum :)
@Calypso95 ve @Umudumvar07 genelde rapor sonrası gece yazıyor
kardelelen321 kardelelen321 aksatirsa 2 günü birden yazıyor 🙈
Başka kim var istikrarla yazmayan yok sanırım 🙄
Bende dünkünü yazdım kuzum bi kaç saat önce.

Ben bence ödemliyim o yüzden bugün spor yapmıyorum. Sahurda uyurum bugün geç uyanırım uyanınca yürürüm biraz evde öyle tartılırım
Çokta uyuma o da ödem yapar :KK70: su icsek ödem arkadaş cidden kadın olmak ne sıkıcı 🙄

Yarın tam kaç gibi bildirmemiz gerekiyor acaba cnm? Tam ikindin vakitleri iyi olur sanırım😊
Aynen canım oruclu olanlar için 16.00 16.30.arasi oruçlu olmayanlar yine sabah olacak şekilde listemizi akşama kalmadan bitiririrz inşallah

Back
X