Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim geçen sene sadece hafta sonu esim.evdeyken yata yata tutabilmistim ataklar kötü geldi tabi.hastanelikte olduğum olmuştu ama bu sene ilk defa tedavi gördüğüm için belki durum okadar kotulemez diyorum 🤷 uzun zamandır ataktan dolayı hastaneye gitmedim geçen sene çok gideerdim bakalım hazır eşimde evdeyken kendimi deneyecegim.
İnşallah ağrısız geçer 😍

İnşallah kuzum eşim Ramazan haricinde de tutuyor alışkın bünyesi birşey olursa o Emre'ye bakacak artık 😑😁
Güzel olmuş ben tek tutuyorum çok üzülüyorum ramazanlarda bayramda anneme de gidemicem iyice çok üzülüyorum

Güzel olmuş ben tek tutuyorum çok üzülüyorum ramazanlarda bayramda anneme de gidemicem iyice çok üzülüyorum
Tek çok kötü ya bende geçen sene hep vicdan yaptım eşim tek tutuyor diye bu sene maalesef birde bu bela var fırından sıcak pide bile almayacağız o da gelenek gibi bir şeydi 🤷 teravihler olmayacak çok kötü çok Ramazan Bayramı inşallah iyi geçer 😣

Tek çok kötü ya bende geçen sene hep vicdan yaptım eşim tek tutuyor diye bu sene maalesef birde bu bela var fırından sıcak pide bile almayacağız o da gelenek gibi bir şeydi 🤷 teravihler olmayacak çok kötü çok Ramazan Bayramı inşallah iyi geçer 😣
İnşallah ya evet kötü oluyo geçen sene çoğu gece yemeden tuttum tek içimden gelmediği için. Bakalım bu sene nasıl olacak. Annemi de 5 aydır görmüyorum bayramda görcem diyodum yasak çıktı 🤦🏻‍♀️

Canim geçen sene sadece hafta sonu esim.evdeyken yata yata tutabilmistim ataklar kötü geldi tabi.hastanelikte olduğum olmuştu ama bu sene ilk defa tedavi gördüğüm için belki durum okadar kotulemez diyorum 🤷 uzun zamandır ataktan dolayı hastaneye gitmedim geçen sene çok gideerdim bakalım hazır eşimde evdeyken kendimi deneyecegim.
Canım 1-2 gün dene fena olursan bırakırsın. İnşallah bi sorun yaşamazsın

Ben de evlendiğimde beri tek tutuyorum. Alıştım artık. Kendime göre şeyler hazırlıyorum yiyorum zor gelmiyo artık. Eşimde hem mide rahatsızlığı hem migren var tutamıyo

Canım 1-2 gün dene fena olursan bırakırsın. İnşallah bi sorun yaşamazsın

Ben de evlendiğimde beri tek tutuyorum. Alıştım artık. Kendime göre şeyler hazırlıyorum yiyorum zor gelmiyo artık. Eşimde hem mide rahatsızlığı hem migren var tutamıyo
Ay ben de alışırım inşallah benimkinde de çok aç kalınca şekeri düşüyomuş bayılıyomuş bahane mi gerçek mi bilmiyorum 😄

sevgili Kaptanlarim @seaBahAR kaptanımız uygun görüşüyle 5. takım kaptanligini bu işi uzun süredir benim yerime götüren yardımcım Cherry Mom Cherry Mom e devretmek istiyorum ben gene buralardayım ama corona yüzünden konsantre olup takımla ilgilenemiyorum bir de kendimizi psikolojim bozuk o yüzden takımı Cherry Mom Cherry Mom e devretmek için 2 adet referans a ihtiyacımız var referans metnini aşağıya ekledim

5. takım Kaptan adayı Cherry Mom Cherry Mom kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."
Kizlar paylasim sayfasina gidip bu mesaji begenin emnise desteğinizi gösterin lutfen👍

Selam kızlar
Gelemedim kusura bakmayın dün bir uyudum bir uyandım. Bugün de temizlik yaptım. Rutin ilaçlarımız için dışarı çıkmamız gerekti. ancak geldim
Cherry Mom Cherry Mom dün 1000 bölgesel 20 dakika bölgesel vardı
Bugün de 500 bölgesel yaptım ama 1000 e tamamlayacağım. Sonra gelip menü paylaşacağım

Selam kızlar
Gelemedim kusura bakmayın dün bir uyudum bir uyandım. Bugün de temizlik yaptım. Rutin ilaçlarımız için dışarı çıkmamız gerekti. ancak geldim
Cherry Mom Cherry Mom dün 1000 bölgesel 20 dakika bölgesel vardı
Bugün de 500 bölgesel yaptım ama 1000 e tamamlayacağım. Sonra gelip menü paylaşacağım
Napıyosunuz dennisgo dennisgo hanım 🙈 ben de yatayım da bölgesel yapayım 😂

Back
X