- Konu Sahibi Cherry Mom
- #344.221
Çok şey kaçırdınKızlar internet sıkıntım vardı katılamadım gece geyiğine. Menümü şimdi paylaşıyorum hemenTempus cum:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şey kaçırdınKızlar internet sıkıntım vardı katılamadım gece geyiğine. Menümü şimdi paylaşıyorum hemenTempus cum:)
Yediklerimiz yanımıza kar kalırDüşünün ben bi kaptan olsam benim donusturmelerle kimse kilo veremez![]()
Hahahaha kaptanligin şerefine birer kaçamak hakkı verseydi yaa
Kiiiimmm ? Rüyamızda kaçırırızHahahaha kaptanligin şerefine birer kaçamak hakkı verseydi yaa![]()
Hahaha bence herkese birer sütlü Nuriye ısmarlamalıKiiiimmm ? Rüyamızda kaçırırız![]()
Hayırlı ramazanlaar![]()
Amiin kızlar size de iyi ramazanlarBu Ramazan hayırlara, güzelliklere vesile olsun inşallah.
İnşallah güzel sonuçların olur ve sağlıkla tutarsın cnm.Hayirli ramazanlar kizlar :) Ilk sahuru yaptik yesil caya siginiyorum :) Ilk defa ramazanda diyet yapiyor olcam Allah im sen sasirtma :)
Aminnn inşallahhhHayırlı ramazanlar ☺Rabbim bayramımızı coronasiz en güzel şekilde yaşamayı nasip etsin ☺