- Konu Sahibi Cherry Mom
- #7.021
kim kaldı kilo bildirimi yapmayan cedric mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman aman ne şarkısı ne türküsühihoyyyt ben göbek bile atarım ablam senin bu verdiğin kiloyahihoyyytkaydirigubbakcemile2 mersini göremeyeceğim diye üzülüyordun kapının konulu fena çektin ablam bir uçuşta mersinde aldın soluğu:lepi:günaydinnnnnn günümün günesi gönlümün nesesi güzel takimim günaydinnnnnnn
gönülaydinnn günaydinn..............
74.5 efemmmmmm
aman aman ne şarkısı ne türküsühihoyyyt ben göbek bile atarım ablam senin bu verdiğin kiloyahihoyyytkaydirigubbakcemile2 mersini göremeyeceğim diye üzülüyordun kapının konulu fena çektin ablam bir uçuşta mersinde aldın soluğu:lepi:
günaydın kızlar, sabah gelirken hemen girdim eczaneye 1 kiloda benden yazın nütfen :1closedeyes:
kallisim cokmu gec kalmisim tiss?
aman ne olursa olsun .gitti ya kocaman bir kilo:sm_cool:
gidip bir iki kiyafet deneyip mutlu olayim. bugün mutlu olma günü. birde kupamizi alirsak allahhhhhh. :lepi:
günaydinnnnnn günümün günesi gönlümün nesesi güzel takimim günaydinnnnnnn
gönülaydinnn günaydinn..............
sarkili türkülü vede bando esliginde kilo bildirimi yapmaya geldim. gecmisi okumadana neyim yani.
74.5 efemmmmmm
simdi gecmise bakmaya gidiyorum bebisimle tebrikleri sonra kabul edecegiza.s.
selcim tebrik ederim harikasın
xTaBu
mehalim tebrik ederim sel senide cnm...hepiniz harikasınız....
hayirli cumalar hemen kilomu yazem 72 . 8 kizlar cunku pc kafayi yicek gibi firtina yagmurdan sarsinti gecirdi yazik ne yapsin eger sorun cikmazsa burdayim baktim kirpismaya baslarsa kapatip gene acarim
reyhan ablacım
harikasın tebrik ederim
kallisim birinciyiz işte !
hayirli cumalar hemen kilomu yazem 72 . 8 kizlar cunku pc kafayi yicek gibi firtina yagmurdan sarsinti gecirdi yazik ne yapsin eger sorun cikmazsa burdayim baktim kirpismaya baslarsa kapatip gene acarim
tıs sen ihracatlarına bak hadi kaydirigubbakcemile3 sabahtan beri alacağım kupayı diye tutturdukaydirigubbakcemile3zenancım tebrik ederim,
herkes kilo vermiş ne güzel
hadi gelsin kupa
yok ablacım ne kadar bezginlikte yaşasa kısa zamanda toparlayacağına eminim... bugün için unutmasa bari telaştan gelmeyibenneyaptımkicedric korkutuyor beni.. önündeki yolun uzunlugu onu bezdirdi gibi geliyor bana. bunu farkedip itelemeye calistim . canim benim oda kirmadi beni hatirim icin direndi. ama yasadigi bezginligi hissettim. iki gündür takima ugramadi. insallah düsündügüm seyi yapmaz. yapmaz yapmaz. yapmazsin degilmi cedricim. ne olur yapma:Saruboceq: