- 30 Mart 2020
- 409
- 1.334
- 28
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #344.381
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Walk varsa da ben yokum :)Eğer varsa daha bi adım bile atmadım![]()
Evet ama bu detoks sonra ki hafta canımızı okuyor. Zaten bu ay detoks yapamayız. Perşembe gunleri sahur yapmayacağım artık. Vallaha basim dönüyor. Koşu bandında sarhoş gibi oldumTebrikler canım geçen hafta için haklisin ama bizim için bir zorunluluktu![]()
Geçen hafta kaçtı? Hedef listesine yazmamışım geçen haftaki kilonu
Olsun canım benimde öyle kalanı haftaya giderMerhaba kızlar ben dün gece niyetlendim ama sabahtan beri damla damla regl olmaya çalışıyorum, sökülemedim. Şişim hep o yüzden maalesef kilom 73.6Cherry Mom
dennisgo tebrik ederim
![]()
Ben koşu bandında tepindim eksileyim diye baya biEğer varsa daha bi adım bile atmadım![]()
SüpeeerrKızlar ben de 4 hafta oldu diye ölçüm yaptım göbek 4 cm bel 3.5 cm incelmiş. Sol bacak üst tarafı 1.5 cm incelmiş ama sağ bacak yarım cm daha kalın görünüyo![]()
Tebrikler canım eksi eksidir ama haklısın 200 gr eksi gelmek için canın çıkmamalı.. ama geçen hafta özel bir durum vardı herkesin içinden bir canavar çıktı normal :)Eki Görüntüle 2624807 sabahtan beri şunun için uğraşıyorum. Susuzluktan dilim damağım kurudu. Bi daha tartı öncesi detoks yapmayacağım. Geçen hafta detoks yaptığım için verebilecegimden fazlası gitti gibi oldu. Bugün de 200 gr eksiyi görmek için canım çıktı vallaha gece de çay suyu bol bol patlayana kadar içtim tabi. Neyse bugün ku yarışa çalışmış oldum .Cherry Mom
TebriklerEn fazla bu kadar. Sahurda da çok bişey yememiştim , tuvalete de çıktım daha da düşmez bu![]()
Tek bacak mi çalıştınKızlar ben de 4 hafta oldu diye ölçüm yaptım göbek 4 cm bel 3.5 cm incelmiş. Sol bacak üst tarafı 1.5 cm incelmiş ama sağ bacak yarım cm daha kalın görünüyo![]()
Şimdi asıl macera başlıyor. 6 lara veda etmeyi planlıyorum karantina böyle devam edecekse :)ohh ödem olduğunu biliyorduk resmen buhar olup uçmuş, süpersin deniz. Elveda 7’ler![]()
Teşekkürler canımTebriklereksi eksidir. Toplana toplana 6 lar biter :)
Evet malesef. Ama bu haftada ıyi spor yaptık. Bu kadar zor olmamalıydıTebrikler canım eksi eksidir ama haklısın 200 gr eksi gelmek için canın çıkmamalı.. ama geçen hafta özel bir durum vardı herkesin içinden bir canavar çıktı normal :)
Umarım öyle olur şu regl zamanları şiştikce moralim bozuluyor, moralim bozuldukça istikrar sağlamam zorlaşıyorOlsun canım benimde öyle kalanı haftaya gider
Geçen hafta ki gibi veda etme de 6 laraŞimdi asıl macera başlıyor. 6 lara veda etmeyi planlıyorum karantina böyle devam edecekse :)