Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tabiki göreceksin canım. İstedikten sonra 6 lar yetmez 5 kedi bile görür insan. Yeter ki istikrarlı olsun. Ben de 6 ları bitirmeyi hedefliyorum bakalım.

Deniz bak kilolarımız yakın. Çoookkk uzun zamandır ben de 6’ları bitirmeyi hiç hedeflememiştim. Küçülürüm bana 60-62 iyi diyordum ama nerden geldiyse böyle bir azim var bende de ilk defa. En son 2011’de 56 kiloya düşmüştüm. Kaç yıl geçmiş. Biraz da yüzüm bozuluyor diye düşünerek istemiyordum sonuçta kolajen azalıyor zaten yaşım itibariyle(37) biraz farklılıklar oldu. Ama artık bir şeyler yaptırırım çokta çökersem nasıl olsa 40’a yaklaşıyorum kafasına geldim galiba😂 Hadi yapalım! 6’ları bitirelim!

Tabiki göreceksin canım. İstedikten sonra 6 lar yetmez 5 kedi bile görür insan. Yeter ki istikrarlı olsun. Ben de 6 ları bitirmeyi hedefliyorum bakalım.
İnşallah benim hedef 65 zaten 6lara geldi mi hedefe yaklaşmış olacağım 😂
600 gr az mı canım. Tebrikler 👏
Teşekkürler iyi tabi yine mutluyum 😂
En fazla bu kadar. Sahurda da çok bişey yememiştim , tuvalete de çıktım daha da düşmez bu 🙁
Olsun Canım ya iyi bence 😊
1 ayda ölçülüyorum çok görünsün de motive olayım diye ahahah
Tek bacak mi çalıştın 😂😂
Ya ben de anlayamadım niye öyle oldu biri incelmiş biri kalınlaşmış 😂😂😂

Umarım öyle olur şu regl zamanları şiştikce moralim bozuluyor, moralim bozuldukça istikrar sağlamam zorlaşıyor 😔 sabahtan beri uzandım kaldım öyle. Orucum bozuldu muhtemelen ama kalkıp bi yeşilçay maydanoz suyu vs içecek takatim bile yok hani çabuk söküleyim diye 🙄
Canım yapma böyle sen ekibi canli tutan insanların basindasin sende çökersen biz ne yapalım 😘
Kimse teselli olsun diye demiyor regli insanda 1 kilo bile artı yapabilirken sen eksi geldin hiç takılma direncini bozma iyi gidiyoruz

Kızlar ben de 4 hafta oldu diye ölçüm yaptım göbek 4 cm bel 3.5 cm incelmiş. Sol bacak üst tarafı 1.5 cm incelmiş ama sağ bacak yarım cm daha kalın görünüyo 😂😂
Tebrikler canım gayet güzel incelmişsin ama sağ bacak neden kafasına göre davranmış acaba :)

Geçen hafta 66.4’tü paw. Moralim bozuldu ya neden böyle oldu bilmiyorum😕 Onca spor onca aç yatma... Kesin ödemliyim😕
Bence de yaptıklarımızın karşılığını mutlaka alıyoruz canım. Belki istediğimiz günde beklediğimiz anda olmuyor ama mutlaka oluyor. Sonuçta ödem en kolay gidecek + bence önümüzdeki hafta tartı yüzünü güldürecek

Back
X