- 23 Mart 2016
- 29.866
- 90.336
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #344.661
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
balpamuk
5 su bardağı un(2,5 tam buğday koydum)
2 su bardağı ılık su
2 tatlı kaşığı tuz
iç harcını hazırlayan kadar dinlendirdim 16 tane falan oluyo çok büyük yapmazsan. İçine paşa gönlün ne isterse![]()
Neyse son haftam sanırım sonra ekipteyimEvet canım şuan için maalesef![]()
Olmuyor cnm istediğim gibi gitmiyor rakamlar.
Çorba salataYarına ne pişireceksiniz? Şimdiden pişireyim de yine aç kalmayayım![]()
Bizim kilolarda normal ama üzülmeOlmuyor cnm istediğim gibi gitmiyor rakamlar.
Ben lahana sarmaya karar verdimÇorba salata![]()
51i görmem ramazan sonunu bulacak sanırımBizim kilolarda normal ama üzülme
Oh ne güzel. Ben çok severimBen lahana sarmaya karar verdim![]()
Ben istiyorum bu haftaki rakibimKizlar ikili yarışlarda olmak istemeyen dönebilir mi ona gore eslestireyim herkes rakibinin sayfada aktif ve dişli olmasini ister kimseye haksızlık olmasın
Tam bir düello olursa ancak yarış anlamını bulacak❤
SimdiBen lahana sarmaya karar verdim![]()
Valla bende de hiç birşey yok 3000 adim atmışım bütün gün yattim durdumYürüyüş yarışı biraz yalan oldu sanırım bugün kızlar![]()
Bugünü iptal edelim o zaman zaten motivasyonlar da düşüktüValla bende de hiç birşey yok 3000 adim atmışım bütün gün yattim durdum![]()
Sana dönen olmadiysa öyle yapalım canım Hilal ceylan ve Reyyan yürüdü sanki birtek.Bugünü iptal edelim o zaman zaten motivasyonlar da düşüktübir dahaki yarış gunune kadar alışmış oluruz ramazana
Yok kız kendi hedefimi tutturmaya çalışıyorumYürüyüş yarışı biraz yalan oldu sanırım bugün kızlar![]()