• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

AA ben çok rahatım.:KK17::KK17:
Bunlar arada motivasyonu arttirir diye düşünüyorum 🤷 ama tabi kaçamak yapanlar ekstra spor yapmazsa gumleriz yada bundan sonra menüler 100 200 kalori azalmali denge açısından
Vallaha ben daha eksiye geçmedim malesef

Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama herkes iki gündür kaçamak yapıyo sankim 🙈 neyse yarın tartıda ak kara gözükür korkun benden :KK11::KK70:
Ben de sana özendim fit365 i indirdim yine menüde kaloriyi aşınca gözüne gözüne batıyo insanın otomatik dikkat ediyo bakalım nasıl olacak 😄 haftada 400 gram vermeyi uygun gördü bana yoksa gerekenden az yiyormuşum 🤨
Kendimden şüphe ettim ya kaçamak yapmışmıyim ben 🙈🙈😂 sanki ne yediğini bilmiyormuş gibi donup menüme baktım ya

Tempus Tempus listeye etap 1.si olarak girecek :KK200::süslü::süslü::süslü: :)))
Owwww güzeeell inşallah canım ramazana denk gelmeseydi yüksek ihtimal öyleydi emin ol, ama şuan bilemiyorum iftara doğru hafif hissediyorum kendimi ama iftar sonrası bi bakıyorum aynı 🥺

Yavruşlar yeni bir düzene geçtik. İstersek hiç kaçamak yapmayalım. Sırf şu uyku düzeni değiştiği için bile belli bir süre ödem yapacak vücut.
Ama sonra bu düzene alışacak ve normalde 1 gidiyorsa 3 birden gidecek. Beklediğimiz süreye değecek yani. Sabır 🙏🏻 mümkün olduğunca az kaçamak 🙏🏻

Owwww güzeeell inşallah canım ramazana denk gelmeseydi yüksek ihtimal öyleydi emin ol, ama şuan bilemiyorum iftara doğru hafif hissediyorum kendimi ama iftar sonrası bi bakıyorum aynı 🥺
Canim.cok normal iftar sonrası öyle olman dert etme

Back
X