• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün halletseydin keşke marketi insanın canı çıkıyor 🙈 çok sıkıcı onları getiriip yıka sil daha sıkıcı 😣😣😣
haklisin marketlkklerim var aslinda belki manavlik giderim yarinda ona yorulurum

Of valla bitmiyor leylim sırtım batıyor şuan 🤷
Esracim yas aldikca daha az isle daha cok yoruluyorsun biliyormusun,vede daha cok zanan harciyorsun.zamani verimli gecirmek lazim degerini bil😘

Esracim yas aldikca daha az isle daha cok yoruluyorsun biliyormusun,vede daha cok zanan harciyorsun.zamani verimli gecirmek lazim degerini bil😘
Durun yahu ne yaşı genceciksiniz benden sağlamsınız maşallah 😍

Onu bende geçen gün fark ettim bekarken annemlerin ev iki katliydi bir günde sil supur toz al toparla hepsini yapardim of demezdim şimdi onun yarısı kadar ev ve üstten temizlik yapmama rağmen yoruluyorum çok can sıkıcı 😣 Allah sağlık sıhhat versin herkese

Ay çok mutlu oldum. Geçen haftada aynısı oldu bana geçen hafta cuma günü bu haftada d. Günü bana fazlasıyla artı olarak döndü. Toparlamaya çalıştım.. Birdaha en dikkat etmem gereken gün perşembe değil cuma cumartesi olacak.
Aynen canim.hafta sonu çok tehlikeli bende artiyim cumaya kadar toparlayacagiz artık 🤷

Noluyo yahu 🙈😍😍😍 Mehfam Mehfam dada vardır güzel cicekler 😍
Benim öyle yok kuzum. Olmuyordu evimde, güneş görmüyor fazla. Bahçede var biraz işte . Ama evime yenice kaktüsler aldım. Kaktüs çok severim küçüklüğümden beri, hastasıyım🤩

Eklentiler

• IMG_20200422_164826.webp
    IMG_20200422_164826.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 37
Back
X