• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ceylansnn Ceylansnn biberiye çayı tüketebilirsin canım o belki faydası dokunur sana. Ben hergün bir tutam biberiye+biraz yeşil çay+ bir dilim limon+1 çubuk tarçın koyup kendi bitki çayımı yapıyorum hazımsızlık, sindirim falan iyi geliyor deneyebilirsin. Ama mide rahatsızlığın var mı bilmiyorum da ülser gibi mide rahatsızlıklarından biri varsa biberiye tüketme yoksa deneyebilirsin 😊
Bi deneyelim bakalım canım teşekkür ederim 🙏

Hayır yine 4 saat uyudum ölcem uykusuzluktan :KK14: :cry: Uyuyamıyorum oruçtan tansiyonda yerlerde ölmedim ama sürünüyorum 🤣
Uyuyabilsen kendine gelirdin aslında. Seni rahatlatan bi müzik aç doğa sesi filan mesela. Yatağına yat belki uyumana yardımcı olur. Ben kızları ninni müzikleriyle uyutuyorum onlardan alıştım herhalde o müzikleri duyunca uykum geliyor rahatlıyorum.

Uyuyabilsen kendine gelirdin aslında. Seni rahatlatan bi müzik aç doğa sesi filan mesela. Yatağına yat belki uyumana yardımcı olur. Ben kızları ninni müzikleriyle uyutuyorum onlardan alıştım herhalde o müzikleri duyunca uykum geliyor rahatlıyorum.
Bence lokum uyutmuyor onu

Aşırı uykum var aslında gözlerime dikenler batıyo gibi öyle çok uykum var ama uzanıp gözümü kapatınca içim sıkılıyo. İstemsizce bişeye mi takıldım acaba diyorum ama o da yok iftardan sonra uyku içip sahura kadar uyumayı planlıyorum 😄

Aşırı uykum var aslında gözlerime dikenler batıyo gibi öyle çok uykum var ama uzanıp gözümü kapatınca içim sıkılıyo. İstemsizce bişeye mi takıldım acaba diyorum ama o da yok iftardan sonra uyku içip sahura kadar uyumayı planlıyorum 😄
Yani spor iftara dogru yapilirsa iftar sonrasi erken yatarsin olur belki,bugun sahur oncesi 2 saat uyumusum kamyon carpmis gibi kalktim uykuya doymadan diye,sen 4 saatle nasil duracan😔

Yani spor iftara dogru yapilirsa iftar sonrasi erken yatarsin olur belki,bugun sahur oncesi 2 saat uyumusum kamyon carpmis gibi kalktim uykuya doymadan diye,sen 4 saatle nasil duracan😔
Ben de hayretler içindeyim en az 9-10 saat uyuyup üstüne öğlen uykusuna yatan biri olarak 48 saatte 8 buçuk saatlik uykuyla rekoruma koşuyorum 😁

Ben de hayretler içindeyim en az 9-10 saat uyuyup üstüne öğlen uykusuna yatan biri olarak 48 saatte 8 buçuk saatlik uykuyla rekoruma koşuyorum 😁
Yeni ilacni baslamistin sen doktordan sonra o yapmasın

Yeni ilacni baslamistin sen doktordan sonra o yapmasın
Yok o tam tersi hiç uyandırmayan bi ilaç aslında ama bıraktırdı ilacı kan değerlerim iyi diye corona sonrası mr dan sonra bakcaz duruma dedi

Oohhh seni orucsuzda yakaladim aslinda bu pasta doğum günü pastası sanırım ceza vermek istemezdim ama hafta içinde başkada kaçamak olduğu için buna vereceğim 🙈
Bugün itibariyle senden boll bolll spor bekliyoruz kuzum (özellikle takip edelim kızlar burayiiiii) :))
Ceza olarakta 60 puan :duduk::duduk:
:KK8: :KK8: :KK8: oluur

Back
X