• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim hep ihtiyacım var ya sizin de öyle olmuyo mu ben herkese oluyo sanıyodum eşimin yattığı yastık kılıflarını ve çarşafın onun yattığı tarafın rengi hep atıyo. Çok terliyo ilk başta kullanmıyodum teri yatağı sarartınca şimdi alez ve iki çarşaf kullanıyorum 😂
Evet sarariyor canım o yuzdn bende habire olmaSada pedini yıkıyorum işte

Yastiklara kullaniyorum
Yataga lastikli havlu carsafim var onu serip ustune carsaf koyuyorum,carsaf ve nevresimleri yazın sık yikiyorum kisin o kadar degil
Ama siz bana bakmayin hersey degisiyo benim sizden ogrenwcegim cok sey var
Mesela yorganlariniz yünmu hazirlardanmi nasıl temizliyorsunuz yeni nesil pek yun kullanmiyo galiba ama isitiyomu

Yastiklara kullaniyorum
Yataga lastikli havlu carsafim var onu serip ustune carsaf koyuyorum,carsaf ve nevresimleri yazın sık yikiyorum kisin o kadar degil
Ama siz bana bakmayin hersey degisiyo benim sizden ogrenwcegim cok sey var
Mesela yorganlariniz yünmu hazirlardanmi nasıl temizliyorsunuz yeni nesil pek yun kullanmiyo galiba ama isitiyomu
Hazır yorgan makineye atıveriyorum çok rahat oluyo yün uğraşılacak dert değil. Epey de güzel ısıtıyo 😍

Hazır yorgan makineye atıveriyorum çok rahat oluyo yün uğraşılacak dert değil. Epey de güzel ısıtıyo 😍
Uyku setimin yorganiyla degil isinmak ben yun yorganimin ustune battaniye atiyorum birde🤭ama bıktım yunun derdinden,iste saglikli diye tutuyorum🥴hazirlar hep elyaf,kaz tüyü kus tuyu de hem pahali hem ince

Uyku setimin yorganiyla degil isinmak ben yun yorganimin ustune battaniye atiyorum birde🤭ama bıktım yunun derdinden,iste saglikli diye tutuyorum🥴hazirlar hep elyaf
Ben sıcakta uyuyamam bak sen bana ama sanki sende fazla sıcakta uyuyosun 🙊

🌺28.04.2020 5. Takim Menu Paylasim Listesi🌺

Cherry Mom Cherry Mom - Paylasim yapildi🥰
Umutumut82 Umutumut82 - Paylasim yapildi😍
C Cagrihilal1 - Paylasim yapildi 😇
kardelelen321 kardelelen321 - Paylasim yapilmadi🥺
pawlover pawlover - Paylasim yapildi😘
Tempus Tempus - Paylasim yapildi😌
melita09 melita09 - Paylasim yapilmadi🙄
nrmyn nrmyn - Paylasim yapildi🤗
Mehfam Mehfam - Paylasim yapildi🤓
Calypso95 Calypso95 - Paylasim yapildi🤩
K KuruPapatya - Paylasim yapildi🥳
arasveannesi arasveannesi - Paylasim yapilmadi🙄
B bluuee - Paylasim yapilmadi😒
birsevgi birsevgi - Paylasim yapildi🥰
dennisgo dennisgo - Paylasim yapilmadi🥺
balpamuk balpamuk - Paylasim yapilmadi🙄
U Umudumvar07 - Paylasim yapildi🥳
Ceylansnn Ceylansnn - Paylasim yapildi🥰
hanmeli hanmeli - Paylasim yapildi😘

Maariftakvimi Maariftakvimi - Paylasim yapilmadi 🙄

Merhaba kızlarrr nasılsınızz, yürüyüşümü alışverişimi yaptım geldim. Listemi de hazırladım biraz soluklanıym yemeğe girişcem. Sizde ne var ne yok 🤗
Ben de temizlik yapcam ama o motivasyonu bulamadım bi türlü 🙈

Merhaba kızlarrr nasılsınızz, yürüyüşümü alışverişimi yaptım geldim. Listemi de hazırladım biraz soluklanıym yemeğe girişcem. Sizde ne var ne yok 🤗
Lafladik biraz bizde,disari cikicak hali bulamadim kendimde,millet walk walk ta galiba😬

Oo sen başlamışsın şimdiden ben de iftardan sonra başlamayı düşünüyorum 😂

Bende sabah oğlum kahvaltı yaparken bir posta evde yürüdüm sonra bahçeye indik ordada yürüdüm bama toprak olduğu için pek verim alamadim :)) eve geldim yemek yaptim şimdi dinleniyorum emre 9.gibi uyur 10 a kadarda bende kafamdaki hedefi yakalarim umarim. Sonra rutin sprlari yapacağım hiç durdurak yok bize 🙈

Back
X